sks group työnantajana

SKS Groupissa työsuhteet ovat perinteisesti pitkiä, mikä kertoo siitä, että meillä viihdytään. Seuraamme työyhteisön hyvinvointia säännöllisesti toteutettavalla henkilöstötutkimuksella.

Keskeisiä vahvuuksiamme ovat työtehtävien haastavuus ja mielenkiintoisuus sekä mahdollisuus oman työn johtamiseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Myös tiimien välinen yhteistyö ja henkilöstön osallistumismahdollisuudet koetaan meillä erityisen hyvänä.

Avoimet työpaikat:
Oikealta näet avoimet työpaikkamme. Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen lähetämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi(at)sks.fi.

Tutustu uratarinoihin:

Yhdessä parhaaseen tulokseen

Pidämme huolta työntekijöistämme. Tarjoamme hyvät työterveysedut, yrityksen tukemia liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia sekä muita hyvinvointia ylläpitäviä palveluja. Työajat ovat joustavat työtehtävästä riippuen ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja kehittymiseen.

Toiminnassamme meitä ohjaavat yhteiset arvot, jotka näkyvät tehokkuudessa, kasvuhakuisuudessa ja osaamisen kehittämisessä. Tutustu arvoihimme tarkemmin täällä.

Tervetuloa meille!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin. Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen lähetämällä sähköpostia osoitteeseen rekrytointi(at)sks.fi.

 
  • Jaa tämä sivu