Hema paljesuojukset taipuvat moneen käyttöön

Hema paljesuojat valmistetaan aina asiakaskohtaisesti, sopivasta materiaalista ja oikeanlaisella rakenteella käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvista yhdistelmistä. Teollisuudessa paljesuojia käytetään usein johteiden, liikeruuvien, sylinterivarsien ja saksinostinten suojauksessa sekä erilaisina suojaseininä.

Paljesuojissa käytetään materiaaleja, jotka kestävät hyvin mm. kuumia työstölastuja, , hiekkaa, öljyä, suuria vesimääriä, erikoisjäähdytysaineita ja äärilämpötiloja. Paljesuojuksia on saatavana yksi- tai monikerroksisena rakenteena useissa, jopa epäsymmetrisissä muodoissa. Hemalla on pitkäaikainen kokemus suurien koneiden suojauksessa, jolloin käytetään useita erilaisia asennuselementtejä toimivuuden takaamiseksi. Palkeita voidaan toimittaa erilaisilla vahvikkeilla, kehyksillä, jäykisteillä, liukupinnoilla ja useilla eri kiinnitysmahdollisuuksilla.

Hema suojapalje on aina uniikki asiakaskohtainen tuote ja siksi palkeen valinta aloitetaan aina täyttämällä sopivan mallisen palkeen lähtötietolomake. Kyselyä voi täydentää omilla piirustuksilla palkeesta tai kiinnityslaipoista. Lähtötietolomakkeeseen täytetään tunnetut / merkitsevät mitat, mahdolliset tilarajoitteet ja vallitsevat olosuhteet lämpötiloineen, kemikaaleineen sekä muine mahdollisine partikkeleineen.

Lähtötietolomakkeen perusteella Hema valitsee kuhunkin olosuhteeseen sopivan paljemateriaalin ja määrittää ulkomitat, taiteleveyden ja äärimitat.

Kysy lisää Hema paljesuojilla toteutettavista ratkaisuista teknisestä myynnistämme p. 020 764 5001.

HannujaKerttu näytelmä copy.jpg

Bonnin teatterissa esitettävän Hannu ja Kerttu näytelmän ilkeän noidan moottoroitu luuta on suojattu Heman paljesuojalla ja varmistaa turvallisen lennon lavalla. Kuva: © Thilo Beu, Hannu ja Kerttu -näytelmä, Teatteri Bonn

 

HemaPaljeWeeGeetalo.jpg

Heman paljesuojia on käytetty Näyttelykeskus WeeGee tiloissa Espoossa. Arvokkaat taide-esineet kuljetetaan varastokerroksesta nostimella, jonka runkoa suojaa Heman asiakaskohtaisesti valmistettu paljesuoja. Kuva nostimen sisäpuolelta.

 

  • Jaa tämä sivu