Laakerit, jotka on suunniteltu kestämään

Laakerivalikoimamme muoviset laakerit ja kääntökehät ovat itsevoitelevia ja huoltovapaita. Laakereissa on erinomainen kulumiskestävyys.
Metalliset ja pronssiset liukulaakerit kestävät hyvin kuormitusta sekä iskumaisia kuormia. Valikoimaamme sisältyvät lisäksi pronssimateriaalit ja painerenkaat.

Katso varastotuotteiden saldot:

Liukulaakerit Kääntökehät

Muoviset liukulaakerit SKS Muoviset liukulaakerit SKS <p>Muoviset SKS-liukulaakerit on valmistettu korkealaatuisesta teknisestä muoviseoksesta, jossa voiteluaine on materiaalissa. Materiaalin ansiosta liukulaakerit ovat itsevoitelevia ja niissä on erinomainen rungon lujuus sekä kulumiskestävyys.</p> 20.10.2023 klo 13.16 Paksuseinämäiset liukulaakerit ja pronssimateriaalit Paksuseinämäiset liukulaakerit ja pronssimateriaalit <p>Metalliset ja pronssiset liukulaakerit ovat vahvoja ja kestävät tyypillisesti hyvin isoja kuormia ja iskukuormia. Valikoimaamme kuuluu liukulaakereiden lisäksi painerenkaat ja liukulevyt sekä pronssiseoksiset ainesputket ja materiaalit.</p> 20.10.2023 klo 13.11 Kuula- ja rullakääntökehät Kuula- ja rullakääntökehät <p>Tuotevalikoimaamme kuuluvat yksi- ja kaksiriviset kääntökehät, rulla- ja kuulayhdistelmäkehät sekä erikoiskääntökehät. Toimitamme kehiä ulko- ja sisäpuolisella hammastuksella tai ilman hammastusta. Kääntökehien kokoluokka vaihtelee välillä 234-5000 mm ja hampaiden modulikoot 3-25.</p> 20.10.2023 klo 13.11 Ohutseinämäiset liukulaakerit Ohutseinämäiset liukulaakerit <p>Metalliset ja pronssiset liukulaakerit ovat vahvoja ja kestävät tyypillisesti hyvin isoja kuormia ja iskukuormia. Valikoimaamme kuuluu liukulaakereiden lisäksi painerenkaat ja liukulevyt sekä pronssiseoksiset ainesputket ja materiaalit.</p> 20.10.2023 klo 13.15 Huoltovapaat kääntökehät SKS Huoltovapaat kääntökehät SKS <p>Huoltovapaat SKS-kääntökehät pyörivät tasaisesti suurillakin kuormilla. Kääntökehissä on hyvä kulumiskestävyys ja ne on helppo asentaa.</p> 26.4.2024 klo 15.05 Muoviset nivellaakerit SKS Muoviset nivellaakerit SKS <p>Muoviset SKS-nivellaakerit ovat itsevoitelevia ja huoltovapaita. Laakereissa on hyvä iskunkestävyys ja hiljainen käyttöääni. SKS-nivellaakerit soveltuvat erityisesti suurille kuormille ja matalille nopeuksille.</p> 20.10.2023 klo 13.16 Huoltovapaat kuulalaakerit SKS Huoltovapaat kuulalaakerit SKS <p>Huoltovapaat SKS-kuulalaakerit on valmistetu korkealaatuisesta muoviseoksesta. Kuulia on saatavana ruostumattomasta teräksestä, lasista ja erilaisista keraamisista materiaaleista valmistetuna. Laakerit ovat itsevoitelevia ja korroosionkestäviä ja ne sopivat suurien nopeuksien sovelluksiin.</p> 20.10.2023 klo 13.16 Huoltovapaat lineaarilaakerit SKS Huoltovapaat lineaarilaakerit SKS <p>Huoltovapaissa SKS-lineaarilaakereissa on ainutlaatuinen patentoitu pinta, joka on suunniteltu kuivakäyttöön. Materiaalin ansiosta laakerit soveltuvat haastaviin olosuhteisiin, esimerkiksi pölytiloihin.</p> 20.10.2023 klo 13.16