URATARINA: Edelleen on kiva tulla töihin

Huoltoasentaja Harry Räikkönen on tehnyt 30 vuoden työuran SKS Controlissa ja edelleen on kiva tulla töihin. ”Olen viihtynyt hyvin ja syitä on useita. Yritys on vuosien aikana muuttunut paljon, sillä väliin on mahtunut erilaisia yrityskauppoja ja nimen muutoksia sekä henkilöstön määrän vaihtelevuutta. Nyt olemme osa kansainvälistä perheyhtiötä, jossa on yli 5000 työntekijää.”

”Aloitin rakentamalla sähkökaappeja mutta tällä hetkellä työ on monimuotoisempaa. Työhön kuuluu servomoottorien ja draivien korjausta sekä huoltoa, teollisuusprojektien sähkökaappien asennusta ja testausta asiakkaan tiloissa, teknistä tukea sekä huoltokäyntejä teollisuus- ja laivapuolella. ”

Mielenkiintoiset asiakkaat ja todella hyvät työkaverit - toimiva yhdistelmä.
Harry Räikkönen, Huoltoasentaja

Harry painottaa aikataulujen merkitystä työssään. Asennukset ja huoltotyö on tehtävä asiakkaan antamien aikataulujen puitteissa.

”Mielenkiintoinen työ, erilaiset asiakkaat ja todella hyvät työkaverit - siinä muutamia syitä, miksi olen viihtynyt hyvin ja kauan. Työmatkat ovat olleet myös kiinnostavia, varsinkin risteilypuolen huolto/asennusmatkat ovat vieneet ympäri maailmaa. Toki koko ajan päivittyvät laitteet sekä sovellukset pitävät mielenkiinnon yllä.”

”Iso merkitys on ollut työn ja harrastuksen yhteensovittaminen. SKS on joustanut ja on pystytty jouhevasti sopimaan esimerkiksi loma-ajoista. Tärkeä harrastus antaa tehoja työn tekemiseen.”

  • Jaa tämä sivu