AIRLOC Konejalkojen käyttö lisää turvallisuutta ja koneen käyttöikää

AirLoc tarkkuussäädettävien konejalkojen käyttö teollisuudessa tarjoaa useita merkittäviä etuja, jotka parantavat tuotantoprosessien tehokkuutta, koneiden ja laitteiden käyttöikää sekä työympäristön turvallisuutta ja mukavuutta.

 1. Tarkka kohdistus:
  AirLoc konejaloilla voidaan säätää koneiden ja laitteiden tarkka kohdistus, mikä on välttämätöntä optimaalisen toiminnan ja tuotantoprosessien laadun kannalta. Tarkka kohdistus vähentää laitteiston kulumista ja pidentää käyttöikää.
 2. Värinän ja melun vähentäminen:
  Värinänvaimennus on yksi AirLoc konejalkojen keskeisistä eduista. Värinän vähentäminen suojaa laitteistoa ja estää tuotantovirheitä, jotka voivat syntyä laitteiston tärinän seurauksena.
 3. Kuormitukselta suojaus:
  Konejalat jakaa painon tasaisesti, mikä suojaa lattiapintoja vaurioilta ja kulumiselta. Suojaus on olennaista raskaiden koneiden ja laitteiden kohdalla, joiden paino voi muuten vahingoittaa lattiarakenteita.
 4. Helppo asennus ja säätö:
  AirLoc koneenjalat on suunniteltu helpottamaan raskaiden koneiden asennusta ja säätöä. Muutokset tuotantolinjoilla, esimerkiksi uudelleenkohdistukset on toteutettavissa nopeasti ja näin vähennetään seisokkiaikoja.
 5. Parannettu työturvallisuus:
  Konejalkojen käyttö parantaa työturvallisuutta stabiloimalla koneita ja laitteita. Värinää ja melua vähentämällä saadaan turvallisempi ja viihtyisämpi työympäristö.
 6. Kustannustehokkuus:
  Oikein mitoitetut konejalat säästävät pitkällä aikavälillä kustannuksissa. Koneiden kuluminen ja huoltotarve vähenee ja tuotantoprosessiin ei tule ylimääräisiä huoltoseisokkeja.
 7. Joustavuus ja soveltuvuus erilaisille alustoille:
  AirLoc konejalat soveltuvat monipuolisesti erilaisiin tuotantolaitteisiin ja -ympäristöihin.

Käyttämällä AirLoc konejalkoja, teollisuuslaitokset voivat parantaa laitteistonsa suorituskykyä ja luotettavuutta, samalla kun minimoidaan ylläpitokustannuksia ja parannetaan työntekijöiden työolosuhteita.

Tutustu Airloc konejalkoihin

 • Jaa tämä sivu