Nopeaa ja vaivatonta! thk:n LMHB-kuulaholkki asennetaan painamalla HOLKKI pesäänsä

LMHB on uudentyyppinen kuulaholkki, joka asennetaan yksinkertaisesti painamalla. Unohda lukkorenkaiden tai pysäytinlevyjen asennukset ja siirry uuteen LMHB-kuulaholkkiin. Asennustapa nopeuttaa kokoonpanoaikaa ja mahdollistaa automatisoidun kokoonpanon, jolloin tuottavuus lisääntyy. THK:n kehittämät kaarevat metallilevyt synnyttävät jousiefektin, jolloin kuulien ja akselin välinen välys pienenee ja saavutetaan tasainen sekä hiljainen liike.

Ulkomitat ovat kansainvälisten ISO 10285 Series 1 -standardien mukaisia ja auttavat pitämään koneiden rakenteet kompaktina, mikä vähentää laitteiden viemää tilaa. Saatavilla on kuusi eri kokoa akselinhalkaisijoille 8 - 20 mm.

Yksinkertainen asennus painamalla

Perinteisistä metallisista kuulaholkeista poiketen LMHB-kuulaholkki voidaan asentaa painamalla kelkan sisään. Asennus sujuu nopeasti ja ilman ylimääräisiä työvaiheita.

thk.jpg

 

thk_lmhb_features1.png

thk_lmhb_features.png

 

Minimoi välyksen tasaisen ja hiljaisen liikkeen aikaansaamiseksi

LMHB-kuulaholkilla saavutetaan tasainen ja hiljainen liike THK:n suunnittelemien ja patentoimien kaarevien jousielementtien ansiosta. Jousielementit minimoivat kuulien ja LM-holkin välisen välyksen.

 

thk_lmhb_03_web.png


Kompaktin kokoinen tilaa säästävä malli

Ulkomitat ovat kansainvälisen ISO 10285 serie 1 -standardien mukaisia. Kompakti koko vähentää laitteiden tarvitsemaa tilaa.

Kysy lisää myynnistämme!

SKS Mekaniikka myynti

  • Jaa tämä sivu