Uratarina: 32 vuotta projektien ytimessä

Jukka Turunen on työskennellyt SKS:sillä jo 32 vuoden ajan. Hän aloitti aikanaan sähkösuunnittelijana ja tällä hetkellä toimii suunnittelupäällikkönä. Uransa aikana hän on vastannut lukuisista eri projekteista.

”Monipuolista hommaa, jokainen työpäivä on sopivan erilainen, se on tehnyt sen viihtyvyyden”, Jukka toteaa työnkuvastaan. ”Toinen tärkeä asia viihtyvyyden kannalta on työyhteisö, työkaverit ovat täällä tosi kivoja ja yhteishenki on tosi kiva. Aina voi soittaa kollegalle tai kysyä keneltä vaan, jos tulee esimerkiksi asiakastyössä joku ongelma tai haaste. Meidän porukaltamme löytyy laajasti erilaista kokemusta, niin varmasti joku osaa auttaa.”

Toinen tärkeä asia viihtyvyyden kannalta on työyhteisö, työkaverit ovat täällä tosi kivoja ja yhteishenki on tosi kiva.

Jukan mielestä hän työskentelee sopivan haasteellisessa ympäristössä. ”Meillä on tarjota hyvin mielenkiintoinen tekniikan ala. Täällä on aina uutta opittavaa, esimerkiksi ohjaustekniikkaan ja sähkötekniikkaan liittyen. Meidän projekteissamme käytetään aina uusinta tekniikkaa hyvin laaja-alaisesti.”

”Täällä on sertifikaatti projektitoiminnasta eli meillä on toimintajärjestelmä, minkä mukaan tehdään hommia. Tekeminen on aina siis systemaattista”, Jukka kertoo.

Jukka myös mainitsee SKS:n erilaisten henkilökunnan edut, joita on muun muassa hyvinvointipassi, hammaslääkäri ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. ”Etuja on oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen erilaisia.”

 

  • Jaa tämä sivu