REKRY: hankinta- ja logistiikkakoordinaattori SKS MEKANIIKKAAN

Oletko hankinnan tehtävästä innostunut tekijä tai jo tehtävissä kokemusta kerryttänyt osaaja? Etsimme nyt joukkoomme hankinta- ja logistiikkakoordinaattoria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen tiimiläisemme Pirjon jäädessä eläkkeelle.

Hankinta- ja logistiikkakoordinaattorina olet osa kuuden hengen tiimiä, jossa vastaat mekaanisten komponenttien ostotilauksista, hankintaehdotusten läpikäymisestä, tarjouspyynnöistä, ostolaskujen kirjaamisesta ja saapuvan tavaran kuljetusten valvonnasta.
Huolehdit toimittaja- ja tuotetietojen ajantasaisuudesta toiminnanohjausjärjestelmässämme ja sisäisissä kanavissamme. Tehtäviisi kuuluu myös tuontitullien valmistelu yhteistyössä kuljetusliikkeiden kanssa sekä niihin liittyvien erilaisten dokumenttien hallinta ja raportointi. Työskentelet roolissasi tiiviissä yhteistyössä myynnin, taloushallinnon, varastotiimin ja tuoteryhmäpäälliköiden kanssa.

Etsimme tiimiimme tekijää, joka on innostunut tarkasta työstä erilaisten järjestelmien parissa ja nauttii vuorovaikutuksesta useiden eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme oma-aloitteista ja reipasta työotetta, jonka avulla tekijä uskaltaa tuoda rohkeasti esiin omia näkemyksiään ja ideoitaan. Toivomme myös, että uusi tiimiläisemme on innostunut oppimaan jatkuvasti uutta ja jakamaan osaamistaan muiden kanssa, tuoden näin osansa ilmapiirin, jossa kaikki voivat menestyä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on myös:

 •  tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi) ja/tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
 •  tarkka ja huolellinen työote
 •  hyvät tiimi-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
 •  hyvät IT- ja organisointitaidot (Excel, ERP)
 •  sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen, ruotsin ja saksan kielen osaamisen katsomme eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

 •  kattavan perehdytyksen tehtävään
 •  haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
 •  kilpailukykyset edut (Mm. erikoislääkäritasoinen työterveyshuolto, hammashuolto, lounasedun lisäksi liikunta- ja kulttuurietu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus.)
 •  hyvät kouluttautumismahdollisuudet ammattitaitosi kasvattamiseksi
 •  mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen
 •  mahdollisuuden työskentelyyn hybridimallissa.
   

Kiinnostuitko? Lähetä meille CV oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään sunnuntaina 17.3.2024. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Pöllänen puhelimitse +358 44 460 2058 tai sähköpostitse julia.pollanen@barona.fi.
Hakemukset lähetetään Baronan rekrytointijärjestelmään tämän linkin kautta.
Barona avustaa rekrytoinnissa.

Millaista on työskennellä hankinta- ja logistiikkakoordinaattorina SKS Mekaniikassa?
Katja, hankinta- ja logistiikkakoordinaattori, SKS Mekaniikka:
”Minulla ei ole vielä koskaan ollut sellaista päivää, että töihin tuleminen olisi ollut tylsää. Työ on monipuolista ja täällä on perheyhteisön tunnelma - jokainen on tärkeä pala kokonaisuutta ja se otetaan huomioon. Meillä on ihana tiimi, jolta saa aina tukea, vaikka työ onkin monelta osin itsenäistä. Oman tiimin lisäksi työskentelemme läheisessä yhteistyössä tuoteryhmäpäälliköiden kanssa. Pidän siitä, että saan hyödynnettyä hyvää kielitaitoani ulkomaisten toimittajien kanssa.”

Annamari, tiimiesihenkilö, hankinta- ja logistiikkatiimi SKS Mekaniikka:
”Tässä tehtävässä pääsee olemaan monessa mukana ja mm. muodostamaan suhteita ulkomaisiin toimittajiin. Työ ei ole pelkästään ostamista tai pelkästään logistiikkaa, vaan tiimimme vaikuttaa koko toimitusketjuun. Työpäivät ovatkin vaihtelevia, vaikka niihin sisältyy myös rutiinitöitä. Meillä puhalletaan mahtavasti yhteen hiileen, autetaan kaveria ja tuetaan kehittymistä sekä kouluttautumista monin eri tavoin.”

SKS Mekaniikka Oy myy mekaniikan ja voimansiirron ratkaisuja teknologiateollisuudelle. Tuotevalikoimamme kattaa koneenrakennuksen mekaanisten rakenneosien, lineaariliikkeen, käyttölaitteiden ja voimansiirron tarpeet. Työskentelemme huippuluokan laiteratkaisujen parissa ja teemme tiivistä yhteistyötä johtavien, kansainvälisten toimittajien kanssa. Kuulumme ruotsalaiseen Axel Johnson International -konserniin.

 • Jaa tämä sivu