Monipuolinen moottorivalikoima puhdastiloihin

GEORGII KOBOLD on kehittänyt tuotesarjan, joka on suunniteltu erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuuden tarpeisiin. Elintarviketeollisuudessa hygieniavaatimukset ovat erittäin korkealla tasolla ja niitä säätelevät kansalliset ja kansainväliset lait ja asetukset. Tavoitteena on varmistaa, että elintarvikkeet ovat turvallisia kuluttajille ja että ne tuotetaan puhtaassa ympäristössä.

GEORGII KOBOLD tarjoaa kattavan valikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistettuja servomoottoreita, vaihdemoottoreita ja vääntömoottoreita elintarviketeollisuuteen. Tuotteet sopivat myös puhdastiloihin ja niitä voidaan käyttää aggressiivisten ja tehokkaiden puhdistus- ja desinfiointiaineiden sekä korkeapainepesureiden kanssa, mikä mahdollistaa puhdistuksen paikalla (CIP).
StainlessSteelServomotors.jpg

 

Elintarviketeollisuuteen ja puhdastiloihin sopivaa servomoottoria toimitetaan viidessä eri runkokoossa. Servomoottoreiden suojausluokka on IP66K tai IP69K ja moottorit on kehitetty EHEDG-ohjeiden mukaisesti (Hygienic Design). Vääntömomenttialue on 0,45-20 Nm ja huippuvääntö 64Nm. Moottorit on UL/CSA sertifioitu.

GEORGII KOBOLD Hygienic Design -tuotelinjaan kuuluu myös vaihdemoottoreita elintarvikelaatuisella öljyllä sekä täysin voiteluaineettomia käyttövaihtoehtoja.
Sovelluksissa, jotka vaativat suurta pyörimisnopeutta ja tehotiheyttä, voidaan käyttää servomoottoreita integroidulla magneettisella vaihteistolla. Voiteluainevapaa vaihteisto vähentää kontaminaation riskiä elintarviketuotannossa.

Pyydä lisätietoa GEORGII KOBOLD tuotteista

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
  • Jaa tämä sivu