horisontaalista etenemistä

Tuomas Haaralahti on aloittanut SKS:llä Hyvinkään varastolla mutta siirtyi ammattitutkinnon opiskelujen vuoksi Vantaalle töihin.

”SKS on hyvä paikka olla töissä. Arvostan esihenkilöiden tapaa johtaa tiimiä ja toki työyhteisöä sekä kuinka töitä tehdään. Työnkierron kautta olen oppinut hyvin erilaisia tehtäviä ja jos halua on, voi opetella erikoishommia ja näin olen tehnytkin. Koen, että pystyn osaltani vaikuttamaan ja kehittämään varaston toimintaa eteenpäin.”
”Täällä ei ole joku koko ajan seuraamassa tekemisiä mutta työt hoidetaan yhdessä ja edetään tiiminä tavoitteisiin. Varaston työtekijöitä arvostetaan ja olemme mukana palkkio-ohjelmassa."

Olen kehittänyt syväosaamista eri alueilla.
Tuomas Haaralahti, Varastotyöntekijä

 

”Varastossa ei ole erityisemmin etenemismahdollisuuksia mutta olen kehittänyt syväosaamista eri alueilla. Luottamustehtäviä on ollut mm. työsuojelussa ja se on ollut mielenkiintoinen työ. Nyt ilmoittauduin mukaan auditointitoimintaan ja osallistun koulutukseen syyskuun aikana. Se on minulle uusi juttu ja tuntuu erittäin kiinnostavalta aiheelta", Tuomas kertoo.

  • Jaa tämä sivu