Monimuotoisella harjoittelulla tulevaisuuden ammattilaiseksi

SKS Control on tehnyt läheistä yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa jo vuosien ajan. Olemme kehittäneet oppilaitoksille suunniteltuja laitteistokokonaisuuksia, joilla päivittäiseen opetukseen saadaan laajuutta sekä haastavuutta. Opetuslaitteistoilla harjoittelu antaa opiskelijoille paremmat valmiudet kohdata työn vaatimukset teollisuudessa.

Toimitukset voivat olla yksittäisiä komponentteja tai laitteistokokonaisuuksia sisältäen suunnittelun ja tarvittaessa harjoitustehtävät. Toimittamamme laitteistot ovat saaneet hyvää palautetta opettajilta ja oppilailta.
Tarjoamme esimerkiksi opetussalkkuja, mekaanisten käyttölaitteiden asennusharjoituspöytiä, taajuusmuuttajakäyttöjen opetusympäristöjä tai sähkömoottoreiden testausympäristöjä.

Servo-, taajuusmuuttaja- ja -lineaarikäyttöjen opetussalkkujen avulla opetellaan taajuusmuuttajien parametrointia, kenttäväylien konfigurointia ja tutustutaan laitteiden toimintaan. Laitteiden ohjelmoinnissa käytetään avointa CODESYS-ohjelmistoa.
Asennuspöydällä voidaan harjoitella mekaanisten rakenneosien oikeaa asennusta sekä tutkia käyttölaitteiden toimintaa esimerkiksi nopeuden säätöä.
Taajuusmuuttajien opetusympäristössä voidaan opettaa taajuusmuuttajien asennusta, kytkentää ja erilaisten sähkömoottorien käyttöönottoa. Käyttöönotto ja ohjelmointi tehdään PC:llä valmistajan ohjelmistoilla.

Sähkökäyttöjen toiminnan harjoitteluun suunnitellulla testauslaitteistolla voidaan kuormittaa testimoottoria moottori- tai generaattorikäytössä. Ajotavat on valittavissa kytkimillä ja moottorin nopeus ja momentti ovat luettavissa suoraan näytöltä väylän yli tai analogisesti. CODESYS-sovellusohjelma on helposti ohjelmoitavissa PC:llä.

Kysy lisää SKS Controlin myynnistä, p. 020 764 5000 tai control(a)sks.fi.

stadiaIMG_0125.jpg

  • Jaa tämä sivu