TAVATAAN ALIHANKINTA 2022 -TAPAHTUMASSA

Alihankinta 2022 -tapahtuma järjestetään Tampereen messu- ja urheiluhallissa 27.-28.9.2022. Messut ovat avoinna tiistaina ja keskiviikkona klo 9-17 sekä torstaina klo 9-16. SKS Groupin asiantuntijat ovat paikalla C-hallissa osastolla C919.

Voit varata jo etukäteen tapaamisajan kanssamme messuilla tapaamislinkin kautta. Otamme yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva aika.

Alihankinta-messujen teemana on vuonna 2022 teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät.
Ilmianna osaava tekijä ja jätä kehu kollegalle SKS Groupin kehuseinälle osastolla C919!
Osallistut samalla arvontaan.

➡️  Osastollamme esittelyssä myös tuoteuutuuksia

SKS Mekaniikka esittelee messuilla mm. IEC-standardin mukaisiin sähkömoottoreihin sopivan, tilaa säästävän BEGE MIG NOVA+ -sarjan pulssianturin. Ne ovat pölytiiviitä sekä iskun- ja vedenkestäviä. Messuilla voit myös keskustella asiakaskohtaisista ratkaisuistamme, kuten koneistetuista koneenosista, jotka toteutamme asiakkaan piirustusten mukaisesti  LMHB-kuulaholkki on näppärä uutuus, jonka asennustapa nopeuttaa kokoonpanoaikaa ja mahdollistaa automatisoidun kokoonpanon, jolloin tuottavuus lisääntyy.

SKS Control esittelee useita uutuustuotteita, joista ihan omalla tasollaan on Commander S-mikrotaajuusmuuttaja, jonka voi ohjelmoida suoraan käyttöön Marshal-puhelinsovelluksella. Teollisuustietokoneet, teollisuusmuistit ja ajoneuvojen IT-komponentit soveltuvat teollisuusautomaation sovelluksiin. Kunnonvalvontaan tarjoamme IMAnalytics-ratkaisua, joka tehostaa tuotantoa ja huoltojen suunnittelua sekä parantaa ennakointia.

Kaikki suuri koostuu osista ja se me hallitaan SKS Groupilla. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tarjolla on sopivia komponentteja, eri kokoluokan kokonaisuuksia tai avaimet käteen -ratkaisuja. Asiantunteva, teknisesti taitava henkilöstömme suunnittelee ratkaisut asiakaskohtaisesti sopivaksi.

Rekisteröidy messukävijäksi tästä linkistä.

 

  • Jaa tämä sivu