URATARINA: Tähtäimessä konetekniikan insinöörin tutkinto

Miikka Nieminen viihtyi viisi vuotta SKS:llä töissä, kunnes tuli aika jatkaa opintoja.

”Opiskelin Varialla Hiekkaharjussa koneistajalinjalla ja tulin ensimmäisen kerran SKS:lle työharjoitteluun asennukseen. Siitä se sitten lähti ja erilaisten harjoittelujaksojen sekä lomatuurausten jälkeen jäin vakituiseen työsuhteeseen”.

”Kouluttauduin SKS:llä alumiiniprofiilien katkaisu- ja kokoonpanopalveluun. Erilaiset kokoonpanotyöt, profiilien käsittely ja koneistus olivat tosi mukavia työtehtäviä. Työkierron myötä olen oppinut ja itseopiskellut muita asennustöitä. Mulla on ollut tosi kiva tiimi, sellainen oma porukka ympärilläni. Työterveyshuolto ja muut edut ovat myös olleet ainakin minulle rahanarvoisia juttuja”.

SKS Group kiinnostaa työnantajana myös jatkossa.
Miikka Nieminen, asentaja

Miikka pitää SKS:ää reiluna työnantajana.

"Kehityskeskusteluissa on jo useamman vuoden ajan juteltu siitä, että haluan opiskella pidemmälle. Siihen on suhtauduttu aina kannustavasti ja nyt tuli aika toteuttaa tämä suunnitelma. Aloitin Metropoliassa Myyrmäen kampuksella konetekniikan insinöörin opiskelut elokuussa 2021. Konetekniikka on alana mielenkiintoinen ja näen siinä erilaisia ammattivaihtoehtoja tulevaisuudessa. SKS kiinnostaa edelleen työnantajana valmistumisen jälkeen ja ennen sitä loma-aikoina esim. kesätyöpaikkana."


Katso avoimet työpaikat

  • Jaa tämä sivu