Uratarina: teknisestä myynnistä avainasiakaspäälliköksi

Eelis Nousiainen valmistui helmikuussa 2019 tuotantotalouden insinööriksi Metropolia ammattikorkeakoulusta ja aloitti samana keväänä työskentelyn SKS Mekaniikan teknisessä myynnissä.

SKSGroup oli Eelikselle entuudestaan tuttu yritys aiemman työn kautta, jossa hän oli tilannut SKS Mekaniikalta tuotteita. SKS:lle Eelis päätyi Metropolian Myyrmäen kampuksen rekrypäivien myötä keväällä 2019.

”Olen viihtynyt SKS:llä hyvin ja mainio työporukka auttaa paljon arjen kiireiden keskellä. Teknisessä myynnissä minua innostaa asiakastarpeiden haasteet ja monipuolisuus, sekä hiljalleen syntyneet pidempiaikaiset asiakassuhteet".

Odotan innolla yhteistyötä avainasiakkaiden kanssa.
Eelis Nousiainen, Avainasiakaspäällikkö

"Technical sales -kurssi valmensi hyvin asiakastyöhön. Sanoisin myös, että erilaisista projektitöistä on ollut hyötyä, koska niiden avulla olen saanut kokonaiskuvaa alasta ja eri yrityksistä".

”Toiveideni mukaisesti olen saanut jatkokoulutusta ja nyt hain SKS Mekaniikassa avoinna olleeseen Avainasiakaspäällikön paikkaan. Aloitankin syyskuussa Keski-Suomen aluetoimistossa Tampereella KAMin töissä".

  • Jaa tämä sivu