Paneeli-PC ääriolosuhteisiin

SKS Control on tuonut markkinoille uuden, täysin IP66-luokitellun paneeli-PC:n UPC-F12M1. Paneeli-PC:n rakenne on suunniteltu kestämään äärilämpötiloja, pölyä ja tärinää. Laadukkaat komponentit takaavat pitkäaikaisen luotettavan käytön vähentäen huoltokustannuksia ja seisokkeja.

UPC-F12M1 teollisuustietokone on varustettu moderneilla Intel 13 sukupolven prosessoreilla, jotka käsittelevät monimutkaisia teollisuussovelluksia tehokkaasti. Nopea tiedonkäsittely ja vasteajat parantavat tuottavuutta esimerkiksi tehdaslaitteissa. Paneeli-PC:ssä on huomioitu laajat liitäntämahdollisuudet eri teollisuuslaitteiden ja oheislaitteiden kytkemiseen. Mukautettu käyttöliittymä tukee erilaisia teollisuusprotokollia ja ohjelmistoja, mikä mahdollistaa helpon integroinnin olemassa oleviin järjestelmiin.

Intuitiivinen kosketusnäyttö helpottaa käyttöä suojahansikkaat kädessä. Korkearesoluutioinen näyttö on selkeä ja yksityiskohtainen esimerkiksi, kun valvotaan tai ohjataan teollisuusprosesseja. Modulaarinen rakenne nopeuttaa päivityksien ja huoltojen tekemistä. Uudessa UPC-F12M1 mallissa on parannettu myös turvallisuutta. Se täyttää teollisuusstandardit ja -sertifikaatit, varmistaen turvallisen käytön vaarallisissa ympäristöissä. Paneeli-PC:ssä on huomioitu myös suojaukset luvattomalta käytöltä ja kyberuhkilta.
Joustavat kokoonpanovaihtoehdot varmistavat helpon skaalautuvuuden eri sovelluksissa ja ratkaisuissa.

Pääominaisuudet:
-    Intel® Raptor Lake-P Core™ i3-1315URE SoC -prosessori
-    12,1" 1024x768 600 nit LCD-näyttö
-    Heijastamaton ja UV-suojattu PCAP-kosketusnäyttö
-    Koko runko IP66-vesitiivis M12-liittimillä
-    Tukee WiFI 6E ja Bluetooth 5.2
-    2 kpl FD CAN bus liitäntöjä

Käyttökohteet:
- Konepajateollisuus - Automaatiolaitteiden ja -järjestelmien ohjaus ja valvonta.
- Logistiikka - Varastojen ja toimitusketjujen hallinta.
- Energia - Voimalaitosten ja energiajärjestelmien valvonta ja hallinta.
- Elintarviketeollisuus - Tuotantolinjojen ja laitteiden hallinta ja seuranta.

Pyydä lisätietoa Paneeli-PC UPC-F12M1 tuotteesta

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
  • Jaa tämä sivu