HAKU PÄÄTTYNYT 20.2.2023
Työharjoittelija tai kesätyöntekijä Taloushallintoon

Haemme kesätyöntekijää tai työharjoittelijaa monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin SKS Groupiin Vantaalle.

Työtehtäviä ovat mm. SKS Groupiin kuuluvien yritysten kirjanpito, osto- ja myyntireskontran hoitaminen, matkalaskujen käsittely sekä tiketöintijärjestelmään tulevien taloushallinnon tukipyyntöjen käsittely. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä organisaation eri yksiköiden sekä taloushallinnon tiimin kanssa.

Tehtävät sopivat taloushallinnon opiskelijalle, joka on kiinnostunut monipuolisista taloushallinnon tehtävistä ja työskentelystä talouden parissa.

Odotamme sinulta:
•    taloushallinnon opintoja
•    yhteistyökykyä ja halua oppia uusia asioita
•    kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Työntekijänä olet itsenäinen ja haluat ottaa vastuuta omasta tehtäväkokonaisuudestasi. Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot. Arvostamme halua ja kykyä uuden oppimiseen sekä kehityshakuista asennetta. Aikaisempi kokemus talouhallinnon tehtävistä on eduksi.

Harjoittelujakso voi alkaa esim. helmi-maaliskuun vaihteessa. Perehdytysjakson jälkeen toimit tehtävissä pääosin itsenäisesti ja myös vakituisten työntekijöiden lomansijaisena. Työharjoittelun ohella on mahdollista opiskella 1-2 päivänä viikossa. Harjoittelujakson kesto olisi 6 kk eli se päättyisi elo-syyskuun vaihteessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Controller Jari Ahonen, p. 020 764 5110 tai jari.ahonen@sks.fi.

 

  • Jaa tämä sivu