URATARINA: OIKEA paikka minulle

Seyed Alawi on työskennellyt muutaman vuoden SKS Controlissa automaatioinsinöörinä. Työnkuva on monipuolinen ja siihen kuuluu ohjelmointia, tietokoneiden konfigurointia, etäyhteyspalveluita, työmaakäyntejä ja erilaisia vianetsinnän tapauksia.

”Kiinnostuin edellisessä työpaikassani ohjelmoinnista. Se tuntui mielenkiintoisemmalta, kuin pelkkä sähkösuunnittelu, jota silloin tein. SKS Controlilla olen huomannut, että tausta ja kokemus sähköstä on ollut hyödyksi, varsinkin kenttätyössä siitä on ollut apua.”

”Työni on erittäin vaihtelevaa ja se sopii minulle todella hyvin. Välillä teen myös kehitystyötä ja selvittelen asioita itsenäisesti. Täällä on hyvä työilmapiiri ja rentoa porukkaa. Asioita on helppo kysyä ja varmistaa – kaikki haluavat olla avuksi.”

Ohjelmointityö kiinnostaa ja vaihteleva työ sopii minulle.
Seyed Alawi , Automaatioinsinööri

”Olen oppinut ja kehittynyt SKS:llä ollessani paljon. Ideoita, joita olen esittänyt on kuunneltu ja tuettu. Opiskelen tällä hetkellä työn ohella Aalto yliopistossa maisterintutkintoa. Sitä ennen olen tehnyt kaksoistutkinnon ja vietin vuoden vaihdossa Saksassa. Päivitän myös osaamistani eri ohjelmointiohjelmien parissa.”

”Tänne töihin hakiessani en ollut ihan varma, onko paikka oikea juuri minulle mutta nyt tämä tuntuu oikein mainiolta ja innostavalta.”

  • Jaa tämä sivu