slide

Pidempi käyttöikä, alemmat huoltokustannukset ja energiankulutus kuriin

Sähkömoottorit kuluttavat noin 60-70% kaikesta teollisuudessa käytetystä energiasta. Energian hyötykäyttöön vaikuttaa moottorin lisäksi esimerkiksi voimansiirto. Noin kolmasosassa sähkömoottoreista on hihnakäyttö mutta voimansiirto voi olla tehotonta, sillä monet kiilahihnakäytöt saavuttavat alle 85% hyötysuhteen. Tästä aiheutuu merkittävää energiahukkaa.

Gatesin voimansiirtohihnat, kuten Poly Chain® GT® Carbon®, tarjoavat jopa 99% energiatehokkuutta eli suurin osa sähkömoottorin tuottamasta energiasta on hyötykäytössä. Tavalliseen kiilahihnaan verrattuna säästät energiaa ja saat noin 30% tehon lisäystä!

 

Valitsemalla sovellukseesi sopivan hihnan, vähennät käyttökustannuksia ja maksimoit tuottavuuden. Gates on panostanut hihnojen rakenteiden suunnitteluun sekä laadukkaiden materiaalien käyttöön. Näin minimoidaan esimerkiksi hihnojen venyminen - suorituskyky pysyy tasaisena ja huoltoväli pitenee. Uudelleenkiristyksiä ei tarvita, mikä pidentää järjestelmän käyttöikää ja poistaa huollon vaatimia seisokkeja.Kun tarvitse apua hihnavalinnoissa ota yhteyttä.
SKS Mekaniikan voimansiirron asiantuntijat tutustuvat huolella sovellukseesi ja oikean hihnan valintaan. Näin varmistamme pitkän aikavälin säästöjä.

Tutustu Gates hammashihnavalikoimaan

  • Jaa tämä sivu