Haku päättynyt 11.4.2021

KOKOONPANIJA / ASENTAja

Tule mukaan rakentamaan teknistä tulevaisuutta kanssamme. Miikan lähtiessä jatko-opiskelemaan haemme SKS Mekaniikkaan logistiikka- ja valmistusyksikön osaavaan asennustiimiin

KOKOONPANIJAA / ASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset ja vaihtelevat mekaanisten laitteiden kokoonpano- ja asennustyöt. Työtehtävät sisältävät vaihteiden, energiansiirtoketjujen, alumiiniprofiilirakenteiden ja lineaarijohteiden kokoonpanoa sekä johteiden, ketjujen, akseleiden, hammashihnojen ja alumiiniprofiilien katkaisutyötä. Asennustiimissä on käytössä työnkierto, joten pääset työskentelemään eri työpisteillä ja kouluttautumaan moniosaajaksi.
Tehtävä on vakituinen ja arkisin tehtävää päivätyötä. Voit aloittaa työskentelyn heti tai sopimuksen mukaan. Toimipiste sijaitsee Vantaan Varistossa.

Olet etsimämme henkilö, jos
•    sinulla on hyvät kädentaidot
•    pystyt pitämään rauhallisen ja tehokkaan työotteen kiireenkin keskellä
•    olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja
•    kommunikoit sujuvasti suomenkielellä
•    haluat oppia uutta ja kehittää ammattitaitoasi

Toivomme sinulla olevan tekninen peruskoulutus tai kokemuksen kautta hankittua osaamista kone- tai metallialan töistä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, tärkeintä on asenne, kyky ja halu oppia uusia asioita.

Lisäksi katsomme eduksi, jos sinulla on
•    monitaitoisuutta
•    teknisten piirustusten lukutaito
•    trukinajotaito

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, osaavan tiimimme tuen, mahdollisuuden oppia uutta ja kouluttautua teollisuuden/mekaanisten laitteiden moniosaajaksi, mukavat työkaverit, päivätyön sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut (mm. erikoislääkäritasoinen työterveyshuolto, hammashuolto, lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus).

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Jarkko Ruotsalainen puh. 041 431 3364 viikoilla 12 ja 14 tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8-9 ja 15-16. Emme valitettavasti pysty vastaamaan kyselyihin puhelinaikojen ulkopuolella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi, CV sekä palkka-toivomuksesi heti, mutta viimeistään 11.4.2021 mennessä osoitteeseen rekrytointi-tuotanto@sks.fi.
Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 

Tutustu Jarkon uratarinaan asennustiimissä
Jarkko, SKS Mekaniikka - Monipuoliset koneasentajan työt

  • Jaa tämä sivu