PULSSIANTURIT VAATIVIIN KÄYTTÖKOHTEISIIN

Rankoissa käyttöolosuhteissa ja räjähdysvaarallisessa ympäristössä on erityisesti huomioitava käytettävien komponenttien teknisten ominaisuuksien vaatimukset.
Euroopassa mahdollisesti räjähdysvaarallisissa ympäristöissä käytettävien instrumenttien ja laitteiden on oltava ATEX-direktiivin 94/5 EY mukaisia.

Lika Electronic tarjoaa ATEX-pulssiantureita ja optoelektronisia sekä magneettisia mittaustekniikoita käyttäviä antureita vaativiin käyttökohteisiin.
Pulssianturit on suunniteltu kestämään äärimmäisissä olosuhteissa. Tällaisia ovat mm. öljy- ja kaasulaitokset, off-shore- ja merilaitteistot, on/off-shore-tuuliturbiinit, laivanrakennusteollisuus, raskaat ajoneuvot, rakennuskoneet, kaivosteollisuus, rauta- ja terästehtaat, kemianteollisuus, tehdasympäristöt, elintarviketeollisuus, polttoaineen jalostamot – ja laboratoriot, pintakäsittelylaitteet ja lannoitetehtaat.
Heavy Duty- ja ATEX-pulssianturit kestävät jatkuvaa voimakasta mekaanista rasitusta, iskuja, tärinää sekä suuria aksiaali- ja radiaalikuormia.

Lika Electronic tarjoaa myös laakerittomia modulaarisia antureita, joissa on magneettinen mittaus ja suojattu piiri. Erilaisilla pintakäsittelyillä ja tiivisteillä lisätään anturien suojausta mm. suolaveden aiheuttamalta korroosiolta, kemiallisilta epäpuhtauksilta ja vahvoilta puhdistusaineilta. Laakerit ja akseli voidaan eristää niin, että, ne eivät ole herkkiä sähkömagneettisille häiriöille.
Näillä mittaustekniikoilla saadaan robusteissakin olosuhteissa luotettavaa tietoa paikasta, nopeudesta tai etäisyydestä.

SKS Controlin tekninen myynti auttaa sinua valitsemaan käyttökohteeseen sopivan pulssianturin. Ota yhteyttä p. 020 764 5000 tai control(a)sks.fi.

Tutustu Lika anturien valikoimaan

 

Pyydä tarjous / lisätietoa

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
  • Jaa tämä sivu