asiakkaan näköistä palvelua

Palvelemme teknologiateollisuuden koneenrakentajia ja näyttämötekniikan ammattilaisia monipuolisilla palveluilla. Haluamme, että asiakkaanamme saat maksimaalisen hyödyn irti tuotteistasi mahdollisimman pienellä vaivalla. Hoidamme puolestasi muun muassa koneistus-, kokoonpano- ja huoltotyöt. Lisäksi koulutamme ja autamme suunnittelussa.

Koneenrakennuksen palveluihimme kuuluvat alumiiniprofiilien katkaisu- ja kokoonpano, lineaarijohteiden katkaisu ja asennus, ketjujen katkaisu  ja liitäntä, mekaanisten komponenttien koneistus, vaihteiden ja moottoreiden kokoonpano, sähkökäyttöjen ja moottoreiden huolto sekä ohjaus- ja servotekniikan elinkaaripalvelut.

Näyttämötekniikan ratkaisuissa tarjoamme muun muassa huolto- ja kunnossapitopalveluja sekä turvallisuuskartoituksia.

Palvelumme

# Alumiiniprofiilien katkaisu- ja kokoonpanopalvelut Katkomme ja hoidamme profiilien työstämisen ja kokoonpanon asiakkaan toiveiden mukaisesti. # Energiansiirtoketjujen kokoonpanopalvelut Energiansiirtoketjujen kokoonpanoon erikoistunut tiimimme kokoaa ketjut asiakkaan toiveen mukaiseen pituuteen. # Lineaarijohteiden katkaisu- ja asennuspalvelut Katkaisemme ja asennamme lineaarijohteet ja kelkat asiakkaan toiveiden mukaisesti. # Ketjujen ja hihnojen katkaisu- ja liitäntäpalvelut Katkomme ja liitämme teräsketjuja ja kokoamme muovisia energiansiirtoketjukokonaisuuksia. # Mekaanisten komponenttien koneistuspalvelut Koneistamme mm. ketju-, hammas- ja hammashihnapyöriä, kytkinnapoja ja muita aihioita. # Vaihteiden ja moottoreiden kokoonpanopalvelut Vaihdepajamme hoitaa vaihteiden ja moottoreiden asennus- ja kokoonpanotyöt nopeasti. # Ohjaus- ja servotekniikan palvelut Elinkaaripalveluihimme kuuluvat mm. sähkösuunnittelu, ohjelmoinnit ja koulutukset sekä huollot. # Sähkökäyttöjen ja moottoreiden huoltopalvelut Huoltokorjaamomme hoitaa edustamiemme laitteiden korjaukset, huollot ja päivitykset. # Sähkökaapit avaimet käteen -palveluna Toteutamme sähkökaapit ja -kaapistot asiakkaan toiveiden mukaisilla laitteilla ja johdotuksilla. # Teollisuus- ja ajoneuvotietokoneiden kokoonpano ja huolto Teemme teollisuus- ja ajoneuvotietokoneiden joustavat, asiakaskohtaiset konfiguroinnit ja huollot. # Näyttämötekniikan ennakoiva huolto Järjestelmälle suoritetaan tarkastus, jonka perusteella suunnitellaan ja toteutetaan huoltotoimet. # Näyttämötekniikan kunnossapito ja huolto Huollamme lavarakenteet, ansaat, nostimet, kiskot ja muut näyttämötekniikan erikoislaitteet. # Näyttämötekniikan turvallisuuskartoitukset Kartoitamme järjestelmän tilan, jonka perusteella laadimme turvatarkastusraportin. # 24h varastopäivystys Vantaalla Varastopäivystyksemme palvelee arkisin normaalin työajan ulkopuolella ja viikonloppuisin vuorokauden ympäri numerossa 050 301 9848.