Huoltovapaa ketjujärjestelmä nosto- ja kuljetussovelluksiin

Wippermann Martahon Lift huoltovapaa nostojärjestelmä sopii auto-, saksi- ja lavanostimiin sekä tavarahisseihin. Nostojärjestelmää voi käyttää myös teollisuudessa erilaisissa sovelluksissa. Huoltovapaa järjestelmä varmistaa sujuvat ja hallitut nostoliikkeet. Se on tehokas ja taloudellinen vaihtoehto perinteisille hydraulisille nostoratkaisuille. Järjestelmä voidaan mukauttaa vastaamaan erityistarpeita, mukaan lukien eri nostokorkeudet, kapasiteetit ja kokoonpanot.

Marathon Liftissä on panostettu huoltovapaaseen ketjuteknologiaan, koska ennakoimattomat seikokit aiheuttavat kustannuksia valmistavassa teollisuudessa. Patentoidut ratkaisut takaavat maksimaalisen tehokkuuden ja taloudellisuuden eri ratkaisuissa. U-profiili ulkolevyissä muuntaa joustavan ketjun vakaaksi pylvääksi työntö- tai vetovaiheessa.

Patentoitu ohjaussyöttö mahdollistaa ketjun syötön tilaa säästävässä ketjulaatikossa. Ketju ohjautuu muotoiltuja ohjauskiskoja pitkin ja se on erotettu nostoliikkeestä. Tämä vähentää nivelten ja U-pulttien kulumisen minimiin. Näin varmistetaan ketjun tasainen liike ja kuormien nykimätön nosto sekä lasku.

marathon-lift-ansicht-kettenspeicher-offen-02-t copy.jpg 

Ketju rullautuu sovellusta varten suunniteltuun ketjulaatikkoon, jossa on erityisesti huomioitu tilan tarve. Tilaa säästävä muotoilu toimii ahtaissa ja vaativissa asennuksissa.

 

Marathon Liftissä käytetään erikoisketjupyöriä kulumisen minimoiseksi ja käyttöiän pidentämiseksi. Hammastus varmistaa järjestelmän sujuvan liikkeen ja rasittaa ketjua mahdollisimman vähän liikkeen aikana.

Marathon Liftillä varmistat tavaroiden esimerkiksi rakennusosien, konttien, autojen, koneiden tai ihmisten nostamisen ja laskemisen luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tarjolla on täydellistä liikettä sovitettuna painoon, korkeuteen ja nopeuteen riippuen halutusta käyttösovelluksesta – pysty- tai vaakasuunnassa.

Pyysä lisätietoa Wippermann Marathon Lift -ketjunostimesta

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
  • Jaa tämä sivu