Pitkä käyttöikä vaativissa olosuhteissa

Odottamattomat seisokit tuotannossa voivat tulla kalliiksi mille tahansa toiminnalle. Käyttämällä Tsubakin tuotevalikoimassa olevia ketjuja voit varautua ja vähentää yllättäviä katkoksia. Huollon tarve vähenee, ennakoimattomia seisokkeja tulee vähemmän ja käyttökustannukset pysyvät alhaisina.

Esimerkiksi metalliteollisuudessa muokataan materiaaleja korkeissa lämpötiloissa ja robusteissa olosuhteissa. Tällaisia ovat mm. louhinta, sulatus, jalostamot sekä lämpökäsittelyt. Käytettävien laitteiden komponenttien pitää kestää jatkuvaa kuumuutta ja pölyn tai hiukkasten tunkeutumista liikkuviin osiin.
Rullaketjuja voidaan käyttää kuljettimissa, teräksen vetokoneissa ja terästankojen kuljettimissa. Rullaketjut on valmistettu materiaaleista, joilla on korkea väsymislujuus ja ne kestävät korkeita lämpötiloja sekä likaa. Tietynlainen rakenne uraholkeissa pitää voiteluöljyn siellä, missä ketju sitä eniten tarvitsee.


pienoiskuva tsubaki titan.jpgTsubaki Titan® -sarjan rullaketju on kehitetty tarjoamaan äärimmäistä kulutuskestävyyttä ankarissa olosuhteissa. Tuloksena olevat pidemmät huoltovälit vähentävät huomattavasti kokonaiskustannuksia. Tappien erikoispinnoite takaa matalan kitkakertoimen ja kestävän pinnan. Saumattomien, sylinterimäisten holkkien ansiosta ketjuissa on erinomainen tehonsiirtokyky. Voitelu-urat ehkäisevät tappien ja holkkien välistä kulumista. Patentoidulla Ring Coin -tekniikalla valmistetut liitoslenkit ovat yhtä vahvoja kuin itse ketjukin. Nikkelillä päällystetyt ulko- ja sisälenkit suojaavat korroosiota vastaan.

Tsubaki rullaketjut ja korvakeketjut ovat pitkäikäisiä patentoidun voitelu-urateknologian ansiosta. Ketjuissa on läpikarkaistut tapit ja vahvistetut sivulevyt. Ring Coin -menetelmällä vahvistettujen liitoslenkkien ansiosta liitokset ovat vahvoja eikä heikkoa lenkkiä ole. Iskunkestävyys, suuremmat sallitut kuormat ovat tärkeitä sovelluksissa, joissa väsymislujuus on kriittinen.

Leaf chain_AL866_HFST14_ZW copy.jpgTsubaki AL- ja BL-levykimppuketjuissa on yksinkertainen rakenne. Ne koostuvat vain liitoslevyistä ja tapeista. Levykimppuketjuilla on suurempi vetomurtolujuus kuin vakiorullaketjuilla, ja niitä käytetään ketjurullien kanssa ketjupyörien sijaan. Levykimppuketjut soveltuvat käytettäviksi vastapainoketjuina työstökoneissa, trukeissa ja hisseissä.

Tsubaki-ketjujen tuotevalikoimassa on panostettu kestäviin ja luotettaviin ratkaisuihin. Ketjut ovat lenkki huippuluokan suorituskykyyn ja pidennettyihin huoltoväleihin vaikeissakin olosuhteissa. Kysy lisää ketjuvalinnoista SKS Mekaniikan myynnistä. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikean ja sovellukseesi sopivan ketjun.

Tiesithän, että ketjupyörän valinnalla ja käytöllä voidaan vaikuttaa myös ketjun kestoikään? SKS Mekaniikan tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima erilaisia ketjupyöriä ja tarvikkeita ketjukäyttöihin. Oma koneistuspalvelumme tekee ketjupyöriin tarvittavat reiät, kiilaurat ja pidätinruuvit.

Tutustu Tsubaki ketjuvalikoimaan

Pyydä tarjous / lisätietoa

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
  • Jaa tämä sivu