HAKU PÄÄTTYNYT 14.3.2024

 

REKRY: Sähkösuunnittelija SKS ControlIIN

Etsimme nyt joukkoomme sähkösuunnittelijaa rakentamaan asiakkaillemme teknistä tulevaisuutta kanssamme.

Meillä sähkösuunnittelijana pääset osallistumaan vaihteleviin, aina muutaman laitteen kokonaisuuksista yli sadan laitteen projekteihin teatteri- ja teollisuusasiakkaillemme. Teemme tuotekehitysprojekteja selkeään, olemassa olevaan asiakastarpeeseen. Työssä tulisit siis vastaamaan käytännön suunnittelusta, tuotantokuvien toteutuksesta sekä toimit mukana näiden päivityksissä ja prosessien kehityksessä. Pääset itse vaikuttamaan paljon siihen, miten työtäsi toteutat ja halutessasi osaamisesi kehittyessä pääset mukaan myös testaukseen ja käyttöönottoon.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen, esimerkiksi sähkö- tai automaatioinsinöörin, koulutus. Omaat jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä rakentamisen, suunnittelun tai ylläpidon parista. Ymmärrät perus sähkösuunnittelun lainalaisuudet ja sinulla on osaamista Cadmatic-ohjelmiston käytöstä.

Henkilönä olet pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja ongelmaratkaisukykyinen. Toimit mielelläsi lähellä asiakasrajapintaa ja sinulta löytyy kykyä kommunikoida myös englanniksi.

Meillä pääset toimimaan osana motivoitunutta ja erittäin osaavaa työyhteisöä, jossa tuki on aina tarvittaessa lähellä. Yrityksessämme on tarjolla aidosti hyvät henkilökuntaedut aina laajasta työterveydestä kattaviin liikunta- ja kulttuurietuihin. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, missä tuskin kohtaat kahta täysin samanlaista työpäivää. Pääset ratkomaan ongelmia lähellä asiakasta ja halutessasi näkemään maailmaa. Tarjoamme hienot puitteet oma-aloitteiselle toiminnalle, missä pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään omaa työvastuualuettasi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Ota yhteyttä Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Aholaan, p. 0400 739 308 ja kysy lisää tehtävästä tai organisaatiosta. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa eezypersonnel.fi

Millainen SKS Control on työpaikkana:

Paddy, projekti-insinööri:
” Olen melko uusi talossa mutta olen viihtynyt todella hyvin. Työ on hyvin itsenäistä, voin aikatauluttaa ja päättää asioista ja se on parasta. Talossa on hyvä porukka ”oikeasti”, kollegaa autetaan aina eli työt sujuvat hyvin, eikä ketään ei jätetä yksin. Lisäksi on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa työnkuvaan omalla aktiivisuudellaan.”

Jukka, suunnittelupäällikkö:
”Olen tuleva esihenkilösi. Minulle tuli juuri tuli täyteen 34 vuotta talossa. Sähkösuunnittelijan hommista aloittanut aikanaan ja siitä edennyt erilaisten projektien hoitamiseen. Jokainen työpäivä on sopivan erilainen, sen takia täällä pitkään viihtynyt. Meillä on täällä tarjota hyvin mielenkiintoinen tekniikan ala ja sopivan haasteellinen ympäristö. Työkaverit ovat kivoja ja yhteishenki tosi hyvä, se on ollut siinä oleellista, että täällä tykännyt olla töissä. Aina voi kysyä kollegoilta, jos tulee esimerkiksi asiakastyössä haasteita tai ongelmia. Meidän porukaltamme löytyy laajasti erilaista kokemusta, niin aina joku osaa neuvoa.”

SKS Control Oy suunnittelee ja toteuttaa näyttämötekniikkaa ja näyttämötekniikan ohjausjärjestelmien kokonaisratkaisuja vaativiin asiakastarpeisiin. Meille tärkeitä arvoja toiminnassamme ovat luotettavuus, toimivuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja kestävyys. Toimitamme ratkaisujamme aina suomalaisista teattereista Royal Caribbean -varustamon risteilijöille. Ammattitaitoisen osaamisemme huomaa parhaiten silloin, kun toteuttamamme ratkaisut jäävät yleisöltä huomaamatta. Teollisuuden puolella palvelemme mm. suomalaisia koneenrakentajia erilaisin liikenneohjausratkaisuin.

  • Jaa tämä sivu