Haku päättynyt 6.6.2022

 

REKRY: Sähkö-/projekti-insinööri SKS ControlIIN

Tule mukaan rakentamaan teknistä tulevaisuutta kanssamme. Haemme SKS Controlin Projects and Service -tiimiin Vantaalle sähkö-/projekti-insinööriä. Voit olla kokenut tai uran alkuvaiheessa oleva asiantuntija. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn heti tai sopimuksen mukaan. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering.

SÄHKÖ-/PROJEKTI-INSINÖÖRINÄ vastaat teknisistä projekteista kotimaassa tai ulkomailla telakoilla, laivoissa, maateattereissa tai teollisuudessa esim. sahoilla. Teet projektointia, suunnittelua ja vastaat käyttöönotoista sekä asiakaskoulutuksista. Eli osallistut suunnitteluun, toteutukseen ja kehitystyöhön projektien elinkaaren kaikissa vaiheissa. Lisäksi toimit aktiivisesti asiakastukitiimissä. Tehtävä muokkautuu valitun henkilön kokemuksen mukaan.

Kokeneena sähkö-/projekti-insinöörinä toimit itsenäisemmin ja otat enemmän vastuuta projekteista. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. Kun olet asiantuntija, matkustuspäiviä on noin 100 vuodessa ja kohteina koko Suomi, Euroopan kaupungit ja risteilijät esimerkiksi Karibian saarilla. Uransa alkuvaiheessa olevalle sähköinsinöörille tehtävä tarjoaa oivan mahdollisuuden kehittyä edelleen alan huippuosaajaksi.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

  •    aktiivinen, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaajan työtapa
  •     kyky kommunikoida sujuvasti suomen ja englannin kielellä
  •     hyvät valmiudet uuden oppimiseen ja nautit asiakkaiden teknisten ongelmien ratkaisemisesta
  •     sähköinsinöörin/diplomi-insinöörin tutkinto
  •     matkustusvalmiutta.

Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä. Lisäksi katsomme eduksesi, jos sinulla on CADS- taitoja ja SAP-osaamista sekä sähkötyöturvallisuuskortti tai työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle:

  • kattavan perehdytyksen tehtävään
  •  hyvät kouluttautumismahdollisuudet ammattitaitosi kasvattamiseksi (Haluatko esim. syventää projektitaitojasi tai tuote- sekä ohjelmisto-osaamistasi toimittajakoulutuksissa?)
  • kilpailukykyset edut (mm. erikoislääkäritasoinen työterveyshuolto, hammashuolto, lounasedun lisäksi liikunta- ja kulttuurietu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus.)
  • mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen.

Millainen SKS Control on työpaikkana:

Lauri Haataja, Palvelupäällikkö:
”Työni on vienyt minut eri puolille maailmaa kahden vuoden aikana lukuisia kertoja. Matkapäiviä kertyi viime vuonna 170. Olen korjannut ja huoltanut teatterilavoja maailman suurimmilla risteilyaluksilla, kuten Allure of the Seas tai Queen Elisabeth. Viime vuoden aikana kävin Euroopan eri kaupunkien lisäksi muun muassa Miamissa, New Yorkissa, Bahamalla ja Puerto Ricossa. Nykyiseen työhöni minut vei rakkaus matkustamiseen ja insinöörin koulutus. Valmistuin ensin ammattikoulusta sähköautomaatioasentajaksi ja sitten ammattikorkeakoulusta automaatiotekniikan insinööriksi. Myyntityöstä en ole saanut erikseen koulutusta, sen olen oppinut työssä. Tämä työ sopii yleiselle moniosaajalle, joka hahmottaa isoja kokonaisuuksia, ja joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tarvitaan paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä – ikinä ei tiedä, mitä on kohteissa vastassa. Onneksi taustatiimin tukeen voi aina luottaa.”

Hae tehtävää heti, mutta viimeistään 6.6.2022 mennessä. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

SKS Control palvelee koneenrakentajia ja näyttämötekniikan ammattilaisia laadukkailla projektitoimituksilla. Toimitamme näyttämötekniikan ohjausjärjestelmiä suomalaisiin teattereihin, kuten Oulun ja Lappeenrannan kaupunginteattereihin, sekä Royal Caribbean -varustamon loistoristeilijöille. Teollisuuden puolella asiakkaitamme ovat suomalaiset koneenrakentajat, joille suunnittelemme ja toteutamme mm. liikkeenohjausratkaisuja. Pitkäaikainen asiakkaamme, Outotec, on todennut seuraavaa: "Valupöydän ohjaus vaatii kokemusta liikkeenohjauksesta. SKS on tehnyt liikkeenohjauksia vuosikymmenten ajan ja siksi heihin on helppo luottaa.”

  • Jaa tämä sivu