REKRY: Sähkösuunnittelija SKS ControlIIN

Tule mukaan rakentamaan teknistä tulevaisuutta kanssamme. Haemme SKS Controlin Projects and Electrical -tiimiin Vantaalle sähkösuunnittelijaa. Voit olla kokenut tai uran alkuvaiheessa oleva asiantuntija. Tehtävä on vakituinen ja voit aloittaa työskentelyn heti tai sopimuksen mukaan. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering.

Päätehtäväsi on sähkösuunnittelu. Työskentelet näyttämötekniikan ja teollisuuden liikkeenohjausjärjestelmien parissa. Lisäksi tavoite on, että pystyt myös osallistumaan järjestelmien testaamiseen. Tehtävänkuva muotoutuu jossain määrin omien vahvuuksiesi ja kokemuksesi mukaan.

Uransa alkuvaiheessa olevalle sähköinsinöörille tehtävä tarjoaa oivan mahdollisuuden kehittyä edelleen alan huippuosaajaksi. Alussa työtehtävät painottuvat keskussuunnitteluun, ja kykyjen mukaan suunnitteluun liittyvien laitteistojen testausta ja käyttöönottoja. Tehtävä voi edellyttää matkustamista omaan projektiin liittyen satunnaisesti.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:

 • sähkö-/automaatiotekniikan tutkinto (insinööri/DI)
 • tunnet sähkötekniikan ja -suunnittelun peruskytkennät ja teorian perusasiat
 • 1 - 3 vuotta kokemusta teollisuuden sähkö-/automaatiotehtävistä mukaan lukien sähkösuunnittelu cad-ohjelmistolla
 • olet työtavaltasi pitkäjänteinen ja ratkaisuhakuinen ja sovellat luontevasti teoriaa käytäntöön
 • tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä
 • hyvät valmiudet uuden oppimiseen ja nautit asiakkaiden teknisten ongelmien ratkaisemisesta
 • matkustusvalmiutta.

Katsomme eduksi, jos sinulla on Cadmatic/CADS- taitoja ja SAP-osaamista sekä sähkötyöturvallisuuskortti tai työturvallisuuskortti.

Tarjoamme sinulle:

 • monipuolisen tehtävän, jossa on mahdollisuus esim. käyttöönottoon ja testaukseen liittyen suunniteltuihin kokonaisuusiin
 • kattavan perehdytyksen tehtävään
 • hyvät kouluttautumismahdollisuudet ammattitaitosi kasvattamiseksi (Esim. voit syventää projektitaitojasi tai tuote- sekä ohjelmisto-osaamistasi toimittajakoulutuksissa)
 • kilpailukykyset edut (mm. erikoislääkäritasoinen työterveyshuolto, hammashuolto, lounasedun lisäksi liikunta- ja kulttuurietu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus)
 • mukavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen.

Millainen SKS Control on työpaikkana:

Paddy, projekti-insinööri:
” Olen melko uusi talossa mutta olen viihtynyt todella hyvin. Työ on hyvin itsenäistä, voin aikatauluttaa ja päättää asioista ja se on parasta. Talossa on hyvä porukka ”oikeasti”, kollegaa autetaan aina eli työt sujuvat hyvin, eikä ketään ei jätetä yksin. Lisäksi on paljon mahdollisuuksia vaikuttaa työnkuvaan omalla aktiivisuudellaan.”


Jukka, suunnittelupäällikkö:
”Olen tuleva esihenkilösi. Minulle tuli juuri tuli täyteen 34 vuotta talossa. Sähkösuunnittelijan hommista aloittanut aikanaan ja siitä edennyt erilaisten projektien hoitamiseen. Jokainen työpäivä on sopivan erilainen, sen takia täällä pitkään viihtynyt. Meillä on täällä tarjota hyvin mielenkiintoinen tekniikan ala ja sopivan haasteellinen ympäristö. Työkaverit ovat kivoja ja yhteishenki tosi hyvä, se on ollut siinä oleellista, että täällä tykännyt olla töissä. Aina voi kysyä kollegoilta, jos tulee esimerkiksi asiakastyössä haasteita tai ongelmia. Meidän porukaltamme löytyy laajasti erilaista kokemusta, niin aina joku osaa neuvoa.”

Hae tehtävää heti, mutta viimeistään 16.2.2023 mennessä. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin Tommi Puustinen, 050 454 8948.

SKS Control palvelee koneenrakentajia ja näyttämötekniikan ammattilaisia laadukkailla projektitoimituksilla. Toimitamme näyttämötekniikan ohjausjärjestelmiä suomalaisiin teattereihin, kuten Oulun ja Lappeenrannan kaupunginteattereihin, sekä Royal Caribbean -varustamon loistoristeilijöille. Teollisuuden puolella asiakkaitamme ovat suomalaiset koneenrakentajat, joille suunnittelemme ja toteutamme mm. liikkeenohjausratkaisuja. Pitkäaikainen asiakkaamme, Outotec, on todennut seuraavaa: "Valupöydän ohjaus vaatii kokemusta liikkeenohjauksesta. SKS on tehnyt liikkeenohjauksia vuosikymmenten ajan ja siksi heihin on helppo luottaa.”

 • Jaa tämä sivu