Kestävää valmistusta

Haluamme, että ratkaisumme liikuttavat teollisuuden ja elämystekniikan liiketoimintaa kestävään suuntaan.
Tuemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, jotka on asetettu vuodelle 2030. Pyrimme edistämään tavoitteiden saavuttamista omalla toiminnallamme ja minimoimaan kielteiset vaikutukset. Kaikki työntekijämme käyvät läpi mm. kestävän kehityksen verkkokoulutuksen.

kestävää valmistusta_pienoiskuva.jpg
4 hyvä koulutus.jpg


Koulutus on avain eteenpäin. Kehitämme jatkuvasti omaa osaamistamme. Pidämme myös tärkeänä, että opiskelijoille on tarjolla harjoittelupaikkoja ja nuorilla mahdollisuus päästä ensimmäiseen kesätyöhön. Teemme jatkuvaa oppilaitosyhteistyötä.

9_kestävää teollisuutta.jpg


Uudet puhtaammat teknologiat korvaavat vanhempia. Tuotevalikoimaamme kuuluu lukuisia tuotteita, jotka ovat energiaa säästäviä. Näiden avulla parannetaan koneiden ja laitteiden energiatehokkuutta sekä vähäpäästöisyyttä. Voimme vaikuttaa moneen asiaan toimitusketjussa, kuten esimerkiksi materiaalivalintoihin, kuljetuksiin ja keskitettyihin hankintoihin.

13_ilmastotekoja.jpg


Ilmastotekojen osalta keskitymme päästöjen vähentämiseen ja energiatehokkuuden parantamiseen omassa toiminnassamme. Seuraamme mm. aktiivisesti energiankulutusta kiinteistöissämme sekä kierrättämättömän jätteen osuutta.


 

Valintoja kestävän teollisuuden puolesta

  • Tuotteemme on verkossa merkitty fiksu valinta- ja energiatehokas tuote -merkeillä, silloin kun tuote on puhtaampi vaihtoehto muuhun ratkaisuun verrattuna, auttaa parantamaan käyttökohteen hyötysuhdetta tai on itsessään energiatehokas.
  • Yli 75 % SKS Mekaniikan toimittajista on allekirjoittanut Code of Conduct -menettelyohjeen.
  • 2/3 työsuhdeautoistamme luokitellaan vähäpäästöiksi.
  • Käytämme kiinteistöissämme 100 % uusiutuvaa energiaa.
  •  Meillä voit valita pakkauspahvit - uusiopahveja käyttämällä säästät myös pakkauskuluissa.