case glaston: KUMPPANUUS EDELLYTTÄÄ SITOUTUMISTA JATKUVAAN KEHITYKSEEN

- Tarvitsemme projekteissa tiettyä ajoitusta ja SKS on erittäin hyvä toimittamaan ajallaan, Glastonilta kerrotaan.

Mitä yhteistä on Dubain Burj Khalifalla, Shanghain Shangai Towerilla ja Pekingin China Sunilla? Kaikki ovat tietysti maailman korkeimpia pilvenpiirtäjiä. Ja kaikissa on hohtavat, lasiset julkisivut, jotka on valmistettu koneilla, jotka hyödyntävät SKS:n toimittamia komponentteja.

SKSGroup on yksi Glastonin avaintoimittajista. Glaston on maailman johtava turvalasien työstökoneiden valmistaja, jonka koneet hyödyntävät SKS:n toimittamia komponentteja. Yksi koneista on jumbokokoinen lasinkarkaisukone, joka voi valmistaa 12 metrisiä lasisia julkisivupaneeleja.

- SKS toimittaa kriittisen tärkeitä komponentteja koneisiimme, jotka muun muassa varmistavat viileän ilman eristämisen prosessissa. Jos valmistusprosessi ei ole virheetön, lasi voi hajota, Glastonilta kerrotaan.

SKS_MG_1443_S.jpg

Yhteistyön peruspilarit kunnossa

SKS on palvellut Glastonin tuotantolaitosta Tampereella jo 25 vuoden ajan ja yhteistyö on muuttunut läheiseksi kumppanuudeksi. Pitkän kumppanuuden peruspilareita ovat toiminta läheisesti yhdessä, molemmin puolinen luottamus ja sitoutuminen jatkuvaan kehitykseen.

- Ihmissuhteet ja työskentelytavat ovat yhteistyömme kulmakivi. Puhumme samaa kieltä ja ymmärrämme toisiamme. Kun työskentelen SKS:läisten kanssa, on se kuin keskustelisin ystävien kanssa. Keskustelu on rentoa ja mukavaa. Meillä on rakentavia keskusteluja viikottain tai kuukausittain siitä, mitä seuraavaksi tehdään ja mitä meidän pitää saavuttaa, Glastonin yhteyshenkilö kommentoi.

Tutustu Glastoniin

 
  • Jaa tämä sivu