CASE: ALUMIINIPROFIILIT KORVASIVAT RASKAAT TERÄSRAKENTEET

SKS Mekaniikka on toteuttanut yhteistyössä asiakkaan ja yhteistyökumppaneiden kanssa alumiiniprofiileista valmistetun tason, jota voidaan hyödyntää muun muassa lentokoneiden ja helikopterien huoltamisessa.

Kymmenen toimitettua huoltasoa on valmistettu Maytec-alumiiniprofiileista, jotka on sahattu ja koneistettu profiilipajallamme Vantaalla. Profiilien lisäksi tasoissa on hyödynnetty tuotevalikoimamme teollisuuspyöriä ja nostimia. Huoltotasot toimitettiin asiakkaalle osissa ja kasauksen yhteydessä niihin toteutettiin pneumatiikka- ja sähköratkaisut.

Asiakkaan aiemmat tasot olivat hitsattuja teräsrakenteita. Alumiiniprofiileista valmistettuun ratkaisuun päädyttiin, koska profiilit ovat valmiiksi pintakäsiteltyjä ja kevyempiä teräkseen verrattuna. Alumiiniprofiilirakenteista tasoa on helpompi liikuttaa ja muokata jälkikäteen. Profiileista valmistettu taso on myös helpompi pakata esimerkiksi konttiin ja se on siistimmän näköinen teräksiseen verrattuna.

Profiilipajallamme Vantaalla työstetään vuosittain kymmenien kilometrien edestä alumiiniprofiileja ja toteutetaan satoja alumiiniprofiilikokoonpanoja.

 
  • Jaa tämä sivu