monipuoliset absoluutti- ja inkrementtianturit lika Electronicilta

Valikoimamme täydentyy Likan laadukkailla antureilla, jotka ovat ensiesittelyssä Alihankinta-messuilla 24.-26.9.2019. Tervetuloa tutustumaan osastollemme C919!

Inkrementti- ja absoluuttianturit soveltuvat pyörivän ja lineaariliikkeen sovelluksiin teollisuuden paikan, nopeuden ja etäisyyden mittauksiin. Likan valikoimaan kuuluu useita ohjelmoitavia antureita, joissa on mm. SSI- tai BiSS-C kommunikointiprotokollan mukainen anturisignaalilähtö.

Yksi- ja monikierrosabsoluuttiantureissa on magneettinen tai optinen mittaustapa. Integroidun väyläliitynnän ansiosta kokonaiskytkennän johdinmäärää saadaan huomattavasti vähennettyä eikä väyläsignaalia tarvitse kierrättää erillisen liityntäpinnan kautta.

Likan valikoimaan sisältyvät myös lineaarianturimallit sekä vaijerivetoanturit. Lineaarianturit soveltuvat hyvin mm. lineaari- ja vääntömoottoreiden liikkeen mittaamiseen. Vaijerivetoanturit ovat suositeltava vaihtoehto kohteeseen, jossa mitattava liike ei ole suoraviivaista tai likainen ympäristö estää perinteisen anturin käytön.

Korvaamalla mekaaniset kääntökammet nykyaikaisilla väyläliitännäisillä aktuaattoreilla saadaan haluttu akselin asento aseteltua suoraan kenttäväylän yli.

Kysy lisää SKS Controlin myynnistä ja pyydä esittely antureista!

Ota yhteyttä

ASM36_AMM8A_SMR5H_SMAB.jpg Rotary actuators.jpg
  • Jaa tämä sivu