uusi cswx-aktuaattori tolomaticin servoweldTM-tuoteperheeseen

Tolomaticin hitsaussovelluksiin suunniteltu ServoWeldTM-sähköaktuaattorisarja täydentyy uudella CSWX-aktuaattorimallilla. CSWX-aktuaattori on suunniteltu erityisesti teollisuuden pistehitsauksen robottisovelluksiin. Aktuaattoria voidaan käyttää alumiinin ja teräksen hitsauksessa ja se tarjoaa erinomaista tarkkuutta ja luotettavuutta.

CSWX-aktuaattorin maksimivoima on jopa 18 kN rullaruuvitekniikan ansiosta ja laite tarjoaa markkinoiden parhaan tehotiheyden kokoon suhteutettuna. Pitkä käyttöikä kattaa jopa yli 30 miljoonaa hitsauskertaa tyypillisissä hitsaussovelluksissa.

CSWX-mallissa on integroitu servomoottori, johon on tarjolla lukuisia eri anturisignaalivaihtoehtoja. Laite on myös yhteensopiva useiden eri valmistajien servo-ohjaimiin ja teollisuusrobotteihin. Optiona saatavilla nestejäähdytys.

Lataa esite

cswx tolomatic aktuaattorit2.JPG

Tolomaticin ServoWeldTM-sarjan aktuaattoreita on käytetty maailmalla kymmenien miljoonien ajoneuvojen valmistuksessa jo lähes 20 vuoden ajan. ServoWeldTM-aktuaattoreissa on tarkka voimantuotto ja ohjattavuus ja ne soveltuvat hyvin pneumaattisten aktuaattoreiden korvaamiseen.

Katso ServoWeldTM-sarjan esittelyvideo

  • Jaa tämä sivu