UUtta: delta electronics IP55-taajuusmuuttajat pumppu- ja puhallinkäyttöihin

SKS Controlin valikoimassa on saatavilla Delta Electronicsin IP55 suojausluokan taajuusmuuttajia teholuokille 0.75-90 kW viidessä eri runkokoossa. Pumppu- ja puhallinkäyttöön suunnitellun CFP2000 -sarjan käyttöjännitealue on 3-vaihe 380-480V ±10% 50/60Hz. Tyypillisiä käyttökohteita ovat rakennuksien ilmastoinnin ja viilennyksien moottoriohjaukset sekä erilaiset vedenkäsittelyn sovellukset, kuten vedenpuhdistamot.         

Laitteessa on sisäänrakennettu EMC-suodin, joka täyttää standardin EN61800-3 C2- ja C1 -kategorioiden vaatimukset. Taajuusmuuttajissa on myös SIL2-luokan STO-turvatulo. Laitteen tiivis kotelo antaa hyvän suojan ulkopuolista kosteutta ja pölyä vastaan, mikä mahdollistaa asennuksen ohjattavan moottorin läheisyyteen ilman tarvetta erilliselle sähkökaapille. Joustava asennus minimoi moottorikaapelien pituuden ja laitteeseen integroitu pääkytkin tekee päälle/pois -kytkemisen syöttöverkosta erittäin yksinkertaiseksi. Laite voidaan tilata myös ilman pääkytkintä.  

CPF2000 -sarjalla voidaan ohjata oikosulku- ja kestomagneettimoottoreita. Valittavissa olevat moottoreiden ohjaustavat ovat U/f- tai Open Loop -vektorisäätö.

Laitteessa on sisäänrakennettuna MODBUS ja BACnet MS/TP -kenttäväylätuki. Muut lisäkortilla tarjolla olevat kenttäväylät ovat Profibus DP, DeviceNet, CANopen, MODBUS TCP ja Ethernet/IP.   

 

Näitä tuotteita saa nopealla toimituksella suoraan Vantaan varastosta!
Kysy lisää SKS Controlin teknisestä myynnistä.

 

Ota yhteyttä

  • Jaa tämä sivu