Tuotteet puhdastiloihin

Elintarvike- ja lääketeollisuudessa sekä sairaalaympäristössä koneilta ja laitteilta vaaditaan korkeaa hygieenisyyttä ja kestävyyttä säännöllistä puhdistusta vastaan. Tällaiset käyttökohteet ovat tyypillisesti puhdastiloja, joissa ylläpidetään valittuja olosuhteita ja seurataan erilaisten partikkeleiden määrää puhtauden varmistamiseksi. Puhdastiloja on eri tasoisia ja tilan luokitus riippuu käyttötarkoituksesta. Korkeampi luokitus viittaa tiukempiin puhtausvaatimuksiin.

Työskenteletkö puhdastiloissa käytettävien koneiden ja laitteiden parissa?

Koneiden ja laitteiden suunnittelun, optimaalisen käytön ja huollon kannalta on tärkeää tuntea puhdastiloihin soveltuvat tuotteet ja tuotteiden valintaan vaikuttavat tekijät. Olemme koonneet alle esimerkkejä erilaisista puhdastiloihin soveltuvista tuotteistamme. Myyntimme auttaa mielellään tuotevalinnassa.

Kysy lisää

Martin konejalat puhdastiloihin

Italialainen Martin on keskittynyt teollisuuden koneiden, laitteiden ja runkojen asennuksissa tarvittavien säätöelementtien valmistukseen. Konejalkojen vakiotyyppien määrä tuotannossa on jopa yli 3000 nimikettä. Hygienic 3-A -sarja on lääke- ja elintarviketeollisuudelle suunniteltu tuotekokonaisuus, joka on valmistettu tiukimpien, 3-A hygieniastandardien mukaisesti. Katso Make it Hygienic with Martin -video, joka vertaa Hygienic 3-A -sarjan omaisuuksia peruskonejalkoihin.

Lataa Hygienic 3-A tuotekatalogi

Martin konelajat hygienic 3-A line.png

 

Tolomatic aktuaattorit puhdastiloihin

Tolomaticin RSH-, IMA S- ja ERD SS2 -sarjan aktuaattorit soveltuvat käytettäväksi puhdastiloissa. Kaikki aktuaattorit ovat suojausluokaltaan IP69k, mikä tarkoittaa, että aktuaattorit kestävät korkeapaineista ja kuumassa lämpötilassa tapahtuvaa puhdistusta.

 • ERD SS2 -sarjan aktuaattorit ovat USDA ja 3A -hygieeniastandardin mukaan hyväksyttyjä laitteita. ERD-mallissa voimat yltävät 1,4 kN saakka.
 • RSH-sarjan aktuaattoreissa on ruostumaton teräsrakenne (316) ja voima 35,3 kN saakka.
 • IMA-S -sarjan aktuaattoreissa on ruostumaton teräsrakenne (316) ja voima 11,1 kN saakka.

  Kysy lisää aktuaattoreista
   

Rsh-aktuaattori-257x300.jpgima-s-tolomatic aktuaattori-300x257.jpg  erd aktuaattori tolomatic-300x273.jpg

 

 

 

Webinaaritallenne:
Aktuaattorin valinta puhdastilaympäristöön

Tolomaticin webinaaritallenne antaa 40 minuutin kattavan katsauksen asioihin, jotka tulee huomioida koneiden ja laitteiden suunnittelussa sähkötoimilaitteiden osalta korkeaa hygieenisuutta vaativissa ympäristöissä.

Servomoottorit ja vaihdemoottorit puhdastiloihin

GEORGII KOBOLDin ruostumattomasta teräksestä valmistetut servomoottorit, vaihdemoottorit ja vääntömoottorit soveltuvat puhdastiloihin elintarvike- ja lääketeollisuuteen. Tuotteita voidaan käyttää aggressiivisten ja tehokkaiden puhdistus- ja desinfiointiaineiden sekä korkeapainepesureiden kanssa, mikä mahdollistaa puhdistuksen paikalla (CIP).

Servomoottorit:

 • Suojausluokka IP66K tai IP69K
 • Kehitetty EHEDG-ohjeiden mukaisesti (Hygienic Design)
 • Saatavana viidessä eri koossa
 • Vääntömomenttialue 0,45-20 Nm, huippuvääntö 64Nm
 • UL/CSA sertifiointi

  Lataa katalogi
   

Kipp vivut, nupit ja kahvat puhdastiloihin

Kippin puhdastiloihin suunniteltujen tuotteiden valikoimaan kuuluvat helposti puhdistettavat rosteriset kahvat ja nupit sekä hygieeniset MEDIgrip-sarjan tuotteet, joissa tuotteiden pinta on antibakteerinen erityisen mikrohopeaa sisältävän muoviseoksen ansiosta. Lue lisää tuotesivulta.

Lataa NOVOnox Hygienic -tuotekatalogi
Lataa MEDIgrip -esite

rosteriset Kipp.jpgmedi grip kipp.jpg

Suspa kaasujouset ja vaimentimet sairaalaympäristöön

Suspan Medical Components -tuotevalikoima sisältää ergonomiaa parantavia tuotteita sairaalaolosuhteisiin. Kaasujouset, vaimentimet ja säätöjärjestelmät tarjoavat monipuolisia säätömahdollisuuksia mm. sairaalasänkyihin, sivupöytiin, hoitopöytiin ja kuntolaitteisiin. Tutustu tuotevalikoimaan ja monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin videon avulla!

Katso video
Kaasujouset ja vaimentimet sairaalaympäristöön -esite
Säätöjärjestelmät sairaalaympäristöön -esite

Suspa Medical components.jpg

Arbor teollisuustietokoneet puhdastiloihin

Arborin ASLAN-sarjan tuulettimattomat HMI-kosketusnäyttöpaneelit tarjovat kestävyyttä pölyä, kosteutta ja iskuja ja naarmuja vastaan. Etupaneelit ovat suojausluokaltaan IP65 ja kovuudeltaan 7H. Kosketusnäyttöpaneeleja on saatavana eri kokoisina aina 21,5 tuumaan asti (kuvasuhde 16:9). Tuotantolinjojen rinnalle asennetut näytöt näyttävät selkeästi tuotantoon ja koneen toimintaan liittyvät tiedot reaaliajassa, mikä säästää käyttäjien aikaa ja vähentää virheiden määrää. Kysy lisää myynnistämme!

Tutustu tuotesivuun

Arbor ASLAN series.jpg

Arbor - monipuolisia ratkaisuja sairaalaympäristöön

Teollisuustietokoneiden ja kosketusnäyttöpaneelien ohella Arborin tuotevalikoimasta löytyy kattavasti tuotteita sairaalaympäristön eri sovelluskohteisiin. Valikoimaan kuuluu mm. lämpötilan mittaukseen liittyviä ratkaisuja, näyttöjä sairaalasängyn viereen sekä ammattilaiskäyttöön sekä etävalvontalaitteita.

Lue lisää sairaalatuotteiden valikoimasta

 • Jaa tämä sivu