Parhaat tuotteet ja palvelut sahoille

Sahateollisuudessa komponentit ovat alttiita kovalle kulutukselle ja ne ovat suorassa kosketuksessa korrosoivien aineiden kanssa. Komponenttien valinnalla on suuri merkitys tuotannon sujuvuudelle. Kestävillä komponenteilla ja optimoiduilla, pitkillä huoltoväleillä pidetään sahateollisuuden kapasiteetti kunnossa. Olemme koonneet sahoille soveltuvat tuotteet ja palvelut nyt yksiin kansiin. Lataa alla olevasta linkistä esitteemme sahoille suunnatuista tuotteista ja palveluistamme.

Tuotteet ja palvelut sahoille -esite

Sahalaitoksen koosta riippumatta, sahat ovat pitkälle automatisoituja tuotantolaitoksia. SKS Groupilla on vuosikymmenien kokemus sekä laaja-alainen osaaminen komponenttien ja kokonaisten tuote- ja palveluratkaisuiden toimittamisesta sahoille. Olemme toteuttaneet mm. useita sahalinjojen modernisointiprojekteja. Näiden projektien avulla sahalinjojen nopeutta ja kapasiteettia on saatu kasvatettua. Esitteestä näet muutamia esimerkkejä projekteistamme. Kysy lisää myynnistämme - kerromme mielellämme lisää!
 

Pyydä tarjous/lisätietoa

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen


sahoille_veisto.PNG

"Jotta koneesta saataisiin suurin tuottavuus, on akseleita liikutettava tarkasti ja nopeasti takaisinkytketyssä ohjauksessa. Tutustuimme erilaisiin ohjelmoitaviin liikkeenohjaimiin ja päätimme käyttää Delta Computer Systemsin RMC-tuoteperheen liikkenohjaimia kaikissa tuotteissamme." Automaatioinsinööri, Veisto Oy

  • Jaa tämä sivu