Ennakoi ja varaudu AJOISSA saatavuuden muutoksiin

Julkaistu 15.3.2021

Seuraamme aktiivisesti Covid19-pandemian kehittymistä ja sen vaikutuksia toimituksiin ja tuotteiden saatavuuteen. Uusien virusmuunnosten leviäminen, eri maiden mahdolliset sulkutilat sekä raaka-aine- ja konttipula voivat lähikuukausina vaikuttaa joidenkin tuotteiden saatavuuteen ja toimitusaikoihin. Muutoksiin kannattaa varautua ennakoimalla ja tilaamalla tuotteet mahdollisuuksien mukaan jo nyt.

Useat Euroopan maat edellyttävät alle 48h tuntia vanhoja, negatiivisia koronatestituloksia rahtien kuljettajilta, jotta rahti pääsee maahan. Tällä hetkellä Saksan raja on ruuhkainen testituloksiin liittyvän rajavalvonnan vuoksi, mikä voi näkyä viiveenä Italiasta tulevissa toimituksissa. Mahdolliset tulevat sulkutoimet Euroopassa voivat viivästyttää toimituksia entisestään.

Teollista maailmaa myllertää pandemian lisäksi nopea kysynnän kasvu sekä raaka-aine- ja konttipula. Raaka-ainepula voi aiheuttaa muutoksia tuotteiden valmistusajoissa. Nopean kysynnän kasvun ja konttipulan odotetaan ruuhkauttavan Aasian juna- ja laivarahteja, mikä vaikuttaa toimitusaikoihin.

Laaja varastotuotteiden valikoimamme auttaa hidasteiden taklaamisessa. Kysyntää on kuitenkin hyvä ennakoida, ja tuotteet kannattaa tilata mahdollisuuksien mukaan jo etukäteen viivästymien välttämiseksi.

Myyntimme antaa mielellään lisätietoja.

Katso yhteystiedot

  • Jaa tämä sivu