alihankinnassa tavataan 8.-10.12.2020!

Alihankinta-messut järjestetään virtuaalitapahtumana 8.-10.12.2020. Tapahtuma aukeaa tiistaina 8.12.2020 klo 8 osoitteessa alihankintavirtual.fi. SKS Group on tapahtumassa mukana ja asiantuntijamme ovat tavattavissa koko messujen ajan tapahtuman verkostoitumispalvelu Brellassa. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme!

Voit varata tapaamisajan kanssamme jo nyt.
Löydät meidät Brellan näytteilleasettajalistasta (Exhibitors) nimellä SKS Mekaniikka Oy ja SKS Control Oy.

Liity Alihankinnan tapahtumaan Brellassa liittymiskoodilla AlihankintaVirtual20.
Lue lisää Brellasta täältä.

SKS Mekaniikka esittelee messuilla mm. energiansiirtoketjujen valikoimaa, joka sisältää laajan kattauksen erilaisia ketjuja kahdelta eri tuotemerkiltä. CPS:n ja EKD:n energiansiirtoketjujen ainutlaatuiset ominaisuudet sekä monipuoliset oman talon palvelumme takaavat, että saat meiltä markkinoiden kilpailukykyisimmän energiansiirtoketjukokonaisuuden! Messuilla voit myös keskustella asiakaskohtaisista ratkaisuistamme, kuten koneistetuista koneenosista, jotka toteutamme asiakkaan piirustusten mukaisesti.

SKS Control esittelee messuilla mm.  modernia Condence-kunnonvalvontaratkaisua, joka IoT:ta hyödyntäen tehostaa tuotannon ja huoltojen suunnittelua sekä parantaa ennakointia. Järjestelmä tuottaa reaaliaikaista dataa kohteesta, tarjoaa automaattihälytyksiä ja auttaa havaitsemaan mahdollisia tulevia virhetilanteita esianalysoidun tiedon avulla. Mukana menossa myös luonnollisesti sähkökäytöt ja ohjauslaitteet. Asiantuntijamme esittelevät kuluneen vuoden uutuudet tästä tuotekategoriasta.

condence kuva ohjelmalistaan_logolla.JPG

SKS Control Alihankinta-livessä 8.12.2020 klo 14.30-15

SKS Controlin ja Distencen asiantuntijapuheenvuorossa 8.12 klo 14.30 keskustellaan kunnonvalvontaratkaisuiden hyödyistä ja mahdollisuuksista kone- ja laitevalmistajien näkökulmasta. Asiantuntijakeskustelussa syvennetään ymmärrystä erilaisten kunnonvalvontaratkaisuiden toimintaperiaatteista, vertaillaan markkinoilla olevia ratkaisuja ja tutustutaan Condence-kunnonvalvontaratkaisuun. Tervetuloa kuuntelemaan!
Live-ohjelmaa pääset seuraamaan osoitteessa alihankintavirtual.fi.
Tapahtuma aukeaa 8.12 klo 8.

Tavataan verkossa 8.-10.12.2020!

  • Jaa tämä sivu