Weintekiltä kolme uutta tuotetta cMT X -sarjaan

Weintek lanseeraa HMI käyttöliittymien sarjaan kolme uutta tuotetta: cMT2078X-, cMT2108X- ja cMT2158X-käyttöliittymät. Uudet mallit ovat saatavana suosituimmissa kokoluokissa: 7", 10" ja 15".

Neljän erittäin suorityskykyisen suorittimen ansiosta cMT X -sarjan käyttöliittymät voivat selviytyä vaikeimmistakin laskennallisista haasteista ja tarjota nopean ja sujuvan käyttökokemuksen. Paranneltujen ominaisuuksien ansiosta tehokkuus ja käytettävyys ovat nousseet uudelle tasolle.

cMT2078X-, cMT2108X- ja cMT2158X-malleissa on muun muassa:

  • sisäänrakennetut monikieliset näppäimistöt.
  • yksinkertaistettu käyttöliittymä, jossa kaaviot, kuten pylväsdiagrammit ja taulukot, on määritetty valmiiksi ja ne edellyttävät vain pieniä muutoksia ennen kuin ovat käytettävissä.
  • mahdollisuus käyttää cMT Viewer Monitor -mobiilisovellusta suureen määrään laitteiden seurantaa. WebView mahdollistaa vaivattoman valvonnan selaimella.
  • uudistettu cMT Diagnoser, joka mahdollistaa logiikan ja tiedonsiirron tilan tarkistamisen. cMT Diagnoser tarjoaa nyt myös rivikohtaisen makron virheenkorjauksen, mikä vähentää merkittävästi yleistä kehitystyötä.

Kysy lisää myynnistämme!

Ota yhteyttä

Lisää Weintek-tuotteita:

cMT X sarjan uutuudet_taulukko_Weintek.JPG

  • Jaa tämä sivu