Hae tilisasiakkaaksi

Voit hakea meiltä tiliasiakkuutta alla olevan linkin kautta.

Tilinavauslomake

Kysyttävää tiliasiakkuudesta?

Ota yhteyttä taloushallintoomme p. 020 764 5000 tai taloushallinto@sks.fi.

tekniikan ammattilaiset palveluksessasi

SKS Control Oy, SKS Mekaniikka Oy ja SKS Tehnika OÜ muodostavat kolmen yrityksen SKSGroup-kokonaisuuden. Yhtiömme palvelevat teknologiateollisuuden asiakkaita sähkökäyttöjen ja ohjausjärjestelmien sekä voimansiirron, lineaaritekniikan ja mekaanisten komponenttien saralla. Suunnittelemme ja toteutamme myös näyttämömekaniikkaa sekä näyttämötekniikan ohjausjärjestelmiä. Laajoissa hankkeissa yritystemme erikoisosaamisalueet yhdistyvät yhdeksi, toimivaksi asiakasratkaisuksi. Tutustu SKSGroupiin lataamalla esitteemme.

SKS GROUP YHTIÖT 2022    SKS GROUP PALVELUT

PALVELEVAT SKS-YHTIÖT

SKS Control
---------------------

SKS Control ja SKS Mechatronics sulautuivat keväällä 2019 SKS Controliksi. Olemme sähkökäyttöjen ja ohjausjärjestelmien asiantuntija. Palvelemme koneenrakentajia ja näyttämötekniikan ammattilaisia. Laadukkkaat tuotteet, tekninen osaaminen ja kokemus varmistavat luotettavat toimitukset suunnittelusta käyttöönottoon ja laitteistojen määräaikaishuoltoihin.

Lataa esite

SKS Mekaniikka
--------------------------

SKS Mekaniikka Oy on kokenut koneenrakennusalan ammattilainen. Laaja tuotevalikoimamme kattaa mekaanisiin rakenneosiin, käyttölaitteisiin sekä voimansiirtoon liittyvät tarpeet. Vahva tekninen osaaminen ovat merkittävä osa palveluamme. Teemme tiivistä yhteistyötä päämiesten kanssa, mikä varmistaa kehittyneet ja luotettavat laiteratkaisut.

Lataa esite

SKS Tehnika
--------------------

SKS Tehnika Oü myy ja markkinoi Viron alueella koneenrakennuksen komponentteja sekä sähkökäyttöjä. Vuonna 2002 perustettu SKS Tehnika on toiminnalliselta luonteeltaan aluemyyntitoimisto. Se palvelee SKSGroupin myyntiyhtiöitä Baltian alueella. Joustavat logistiset palvelut takaavat paikallisten asiakasyritysten tehokkaan palvelun.

Ota yhteyttä