HAKU PÄÄTTYNYT 2.5.2024

REKRY: Ohjelmistosuunnittelija
SKS Controliin

SKS Control Oy suunnittelee ja toteuttaa näyttämötekniikkaa ja näyttämötekniikan ohjausjärjestelmien kokonaisratkaisuja vaativiin asiakastarpeisiin. Toimitamme ratkaisuja aina suomalaisista teattereista Royal Caribbean -varustamon risteilijöille. Teollisuuden puolella palvelemme mm. suomalaisia koneenrakentajia erilaisin liikkeenohjausratkaisuin. Kuulumme ruotsalaiseen Axel Johnson International -konserniin.

Haemme Ohjelmistosuunnittelijaa -
tule mukaan innovatiiviseen tiimiimme!

Oletko intohimoisesti kiinnostunut automaatiosta ja ohjelmistosuunnittelusta? Etsimme nyt ohjelmistosuunnittelijaa, joka on valmis ottamaan haasteita vastaan ja työskentelemään ainutlaatuisten projektien parissa ympäri maailmaa. Tule mukaan luomaan tulevaisuuden näyttämötekniikkaa ja ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia innovatiivisilla tavoilla.

Tarjoamme
Ainutlaatuista työkokemusta, kun osallistut tuotekehitykseen ja ohjelmistojen käyttöönottoon kansainvälisissä projekteissa. Olet mukana Icon of the Seas -loistoristeilijän kaltaisten hankkeiden teatteritekniikan suunnittelussa ja toteutuksessa.
Teknologinen osaaminen
Työskentelet mm. Twincat/Codesys- ja C++-ohjelmointikielillä, joita käytetään innovatiivisten ja monimutkaisten automaatiojärjestelmien suunnittelussa ja toteutuksessa. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä ja soveltaa osaamistasi käytännössä.
Yhteistyö ja kehitys
Työssäsi pääset tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaiden ja projektitiimien kanssa. Tuemme ammatillista kehitystäsi tarjoamalla mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja itsesi haastamiseen. Osallistut tuotekehitykseen ja ohjelmistojen käyttöönottoon eri puolilla maailmaa, tuoden uusia ideoita ja näkökulmia kansainvälisiin projekteihin.

Etsimämme henkilö:
Sinulla on tekninen koulutustausta ja kokemusta ohjelmisto- tai automaatiosuunnittelusta.
Innovatiivisuus ja ongelmanratkaisutaito
Olet luova ajattelija, joka ei pelkää haasteita. Sinulla on kyky löytää ratkaisuja monimutkaisiin ongelmiin ja toteuttaa ne käytännössä.
Vahvat viestintätaidot
Olet sujuva viestijä suomeksi ja englanniksi. Pystyt kommunikoimaan selkeästi tiimin sisällä ja asiakkaiden kanssa.

Meillä pääset työskentelemään osana tiimiä, joka on sitoutunut luomaan poikkeuksellisia elämyksiä maailmanlaajuisesti. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut (erikoislääkäritasoinen työterveyshuolto, hammashuolto, lounasedun lisäksi liikunta- ja kulttuurietu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus) ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Työssäsi kohtaat jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia haasteita, jotka tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia kasvaa alalla.

Tule mukaan tiimiin!
Jos haluat olla osa tulevaisuuden teatteritekniikan ja erityisprojektien, kuten Icon of the Sea kehitystä, ja työskennellä monipuolisten ja haastavien projektien parissa, lähetä hakemuksesi meille. Odotamme, että voimme tutustua sinuun ja nähdä, miten voisit auttaa meitä viemään teatteritekniikan uudelle tasolle.

Kiinnostuitko tehtävästä?
Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Jussi Sirpoma, p. 040 753 2359 tai palvelupäällikkö Darius Veikolainen, p. 040 159 4544. Soittoajat heille ovat 6.3.2023, klo 14-16, 13.3.2024, klo 14-16 ja 20.3.2024 klo 14-16.

Lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi heti, mutta viimeistään 27.3.2024 mennessä osoitteeseen rekrytointi.control@sks.fi. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla.
 

Tutustu SKS Groupin uratarinoihin

  • Jaa tämä sivu