Rekry: Ohjelmistosuunnittelija SKS Controliin

Etsimme nyt joukkoomme ohjelmistosuunnittelijaa!

Meillä ohjelmistosuunnittelijana osallistut asiakkaalta tulevan tarpeen myötä tapahtuvaan tuotekehitystyöhön ja lopullisen ratkaisun suunnitteluun. Oma taustasi on ohjelmisto- tai automaatiosuunnittelun parista. Valmistelet projektien käyttöönottoa ja keskustelet läpi toteutuksen asiakkaan kanssa projektipäällikkömme rinnalla. Ohjelmointikielinä käytössämme on C++ ja Twincat/Codesys -kielet. Lopullinen työnkuvasi muotoutuu niistä osa-alueista, joissa koet olevasi vahvimmillasi ja joiden tekemisestä nautit. Tehtäväkuvaa voidaan muuttaa ja laajentaa aina kiinnostuksesi mukaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta ja mahdollisesti jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Omaat halua ja kykyä kehittyä sekä ennakkoluulotonta asennetta uusia asioita ja teknologioita kohtaan. Teet työsi huolellisesti ja panostat pitkäkestoisiin ratkaisuihin. Henkilönä olet pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja ongelmaratkaisukykyinen. Sinulta löytyy kykyä kommunikoida myös englanniksi.

Meillä pääset toimimaan osana motivoitunutta ja erittäin osaavaa työyhteisöä, jossa tuki on aina tarvittaessa lähellä. Yrityksessämme on tarjolla aidosti hyvät henkilökuntaedut aina laajasta työterveydestä kattaviin liikunta- ja kulttuurietuihin. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, missä tuskin kohtaat kahta täysin samanlaista työpäivää. Pääset ratkomaan ongelmia lähellä asiakasta ja halutessasi näkemään maailmaa. Tarjoamme hienot puitteet oma-aloitteiselle toiminnalle, missä pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään omaa työvastuualuettasi.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Ota yhteyttä Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Aholaan, p. 0400 739 308 ja kysy lisää tehtävästä tai organisaatiosta. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://personnel.eezy.fi/

 

Katso uratarinamme

  • Jaa tämä sivu