HAKU PÄÄTTYNYT.

Koneistaja SKS Mekaniikkaan

SKS Mekaniikka Oy etsii tiimiinsä koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

SKS Group palvelee teollisuuden kone- ja laitevalmistajia sekä näyttämötekniikan ammattilaisia monipuolisella teknisten tuotteiden ja palvelujen valikoimalla. Kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat mekaaniset koneosat, laakerit, lineaaritekniikan komponentit, ketju- ja hihnakäytöt, kytkimet ja vapaapyörät, vaihteet ja moottorit, sähkökäytöt ja ohjauslaitteet sekä näyttämötekniikan komponentit.

Oletko sinä etsimämme koneistaja?

Etsimme SKS palvelukseen koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla jo kokenut koneistuksen ammattilainen tai hetki sitten valmistunut kone- ja metallialan osaaja. Koneistajan työssä onnistuaksesi tarvitset työstötekniikoiden, työkoneiden ja käytettävien materiaalien tuntemusta. Työ edellyttää lisäksi piirustusten lukutaitoa, suunnitelmallisuutta sekä ongelmanratkaisutaitoa. Palkkatoiveesi voit esittää jo hakemuksessa. Työpaikka tarjoaa lisäksi 168 euron lounasedun.

Työtä tehdään arkipäivisin 2-vuorotyönä klo 6-14 ja 14-22, mutta iltavuoroviikolla perjantaisin työpäivä päättyy jo klo 18! Työaika viikossa on 36h 15min. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Varistossa siisteissä ja toimivissa tuotantotiloissa.

Eezy vastaa rekrytointiprosessista ja tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan SKS Mekaniikka Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Hae paikkaa

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Sini Lahti
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 468 3481 (klo 9-15)
sini.lahti@eezy.fi

  • Jaa tämä sivu