Haku päättynyt 14.8.2023.

 

Rekry: Kirjanpitäjä / taloushallinnon assistentti Mekaniikkaan

Oletko jo kokemusta kerryttänyt taloushallinnon osaaja, joka on hakemassa uusia haasteita?  Etsimme sinua, kirjanpitäjä tai taloushallinnon assistentti, vahvistamaan SKS Mekaniikan taloushallinnon tiimiä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimipiste sijaitsee Vantaan Varistossa. Osittainen etätyöskentely on mahdollista. 

Tässä tehtävässä pääset osaksi osaavaa ja motivoitunutta taloustiimiä, jossa ihmiset tukevat ja auttavat toisiaan. Pääset kehittämään toimintaa ja omaa ammattitaitoasi sekä hyödyntämään jo olemassa olevaa osaamistasi laajasti. Ydintehtäviisi kuuluu kirjanpitoa sekä osto- ja myyntireskontran hoitoa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä organisaation eri yksiköiden sekä taloushallinnon tiimin kanssa vastaten kuitenkin itsenäisesti vastuualueellesi kuuluvista toiminnoista. Lopullinen toimenkuva muotoutuu osaamisesi ja työkokemuksesi mukaan ja voit toimia joko tilinpäätösvastuullisena kirjanpitäjänä tai avustavissa tehtävissä kehittyen ajan saatossa kirjanpitäjäksi. Arvostamme halua ja kykyä uuden oppimiseen ja toiminnan kehittämiseen.
 
Kirjanpitäjänä/talousassistenttina:

 •     hoidat SKS Groupiin kuuluvien yritysten kirjanpitoa sekä osto- ja myyntireskontraa
 •     käsittelet matkalaskuja ja tiketöintijärjestelmään tulevia taloushallinnon tukipyyntöjä
 •     hoidat konsernin sisäistä laskutusta
 •     laadit tilinpäätöksiä tai osallistut niiden valmisteluun
   

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

 •     soveltuva laskentatoimen koulutus (esim. yo-merkonomi/tradenomi)
 •     vähintään muutaman vuoden kokemus kirjanpidosta ja reskontran hoitamisesta
 •     kykyä hoitaa työtehtäväsi sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä
 •     hyvät IT-taidot, SAP-toiminnanohjausjärjestelmän tuntemuksesta on hyötyä
 •     huolellinen, oma-aloitteinen ja positiivinen työskentelyote
 •     hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot
 •     hyvä paineensietokyky ja kykyä mukautua erilaisiin tilanteisiin
   

Tarjoamme sinulle: 

 •     haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
 •     kattavan perehdytyksen tehtävään
 •     mahdollisuuden oppia uutta
 •     hyvät kouluttautumismahdollisuudet ammattitaitosi kasvattamiseksi
 •     kilpailukykyiset edut (mm. erikoislääkäritasoinen työterveyshuolto, hammashuolto, lounasedun lisäksi liikunta- ja kulttuurietu sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus)
 •     mahdollisuuden etätyöskentelyyn
   

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi 13.8.2023 mennessä osoitteeseen rekrytointi-talous@sks.fi. Kirjaa sähköpostin otsikoksi “Kirjanpitäjä/talousassistentti”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Thomas Söderberg, p. 040 7208630, sekä viikoilla 31 ja 32 controller Jari Ahonen, p. 040 6810268.

 
Millaista on työskennellä taloushallinnossa SKS Groupissa?
Merja, pääkirjanpitäjä, SKS Mekaniikka:
 
”SKS:llä aloittaessani olin tehnyt pitkään töitä täysin itsenäisesti. Pidän siitä, että nykyään minulla on tiimin tuki ympärillä, vaikka työ onkin itsenäistä. Täällä on avoin ilmapiiri ja annetaan mahdollisuus kehittää asioita. Minua motivoi se, että saan tehostettua toimintoja ja asiat ovat järjestyksessä. Työ on joskus kiireistä, esimerkiksi kuunvaihteissa. Joustavuus ja priorisointitaidot ovat tällöin hyödyksi.”

Katso kaikki uratarinat

SKS Group tarjoaa vahvaan osaamiseen perustuvia tuote- ja palveluratkaisuja kone- ja laitevalmistajille sekä näyttämötekniikan ammattilaisille. Meillä on pitkäaikaiset, hyvät toimittajayhteydet ja huipputuotteiden lisäksi parasta palvelua teknisten ratkaisujen kaikissa kehitysvaiheissa.

SKS Control Oy, SKS Mekaniikka Oy ja SKS Tehnika OÜ muodostavat SKS Group-kokonaisuuden, joka on osa Axel Johnson International -konsernia. Yhtiöiden liikevaihto on yhteensä noin 33 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on noin 100 henkilöä.
 
Axel Johnson International on yksityinen, ruotsalainen perheyhtiö. Yhtiö on keskittynyt tekniseen osaamiseen perustuviin tuote- ja palveluratkaisuihin kone- ja laitevalmistajille. Toiminta jakaantuu kuuteen liiketoiminta-alueeseen: nesteenkäsittelyratkaisut, teolliset ratkaisut, nostoratkaisut, voimansiirtoratkaisut, kuljetusratkaisut ja kuljetuslaiteratkaisut. Konserniin kuuluu 200 yhtiötä, joissa työskentelee 5 400 työntekijää 34 maassa. Konsernin liikevaihto oli 1,5 miljardia euroa vuonna 2022.

 • Jaa tämä sivu