Haku päättynyt.

Rekry: After Sales Engineer SKS Controliin

Etsimme nyt joukkoomme sinua, After Sales Engineer!

Tehtävässä tulet toimimaan asiakasrajapinnassa teknisessä tuessa toimitustemme jälkeen. Yhteydenotot asiakkaalta tulevat pääsääntöisesti sähköisten kanavien kautta. Alun selvittelytyön lisäksi osallistut toteutuksen suunnitteluun ja valmisteluun, ratkot eteen tulevia ongelmia, raportoit ratkaisuista ja pidät huolta siitä, että asiat hoidetaan loppuun saakka. Osa asiakkaidemme ongelmista on ratkottavissa etätyökalujen avulla, mutta osa vaatii huoltokäyntiä paikan päällä. Tehtävä sisältääkin matkustusta, arviolta noin 100 päivää vuodessa. Matkat suuntautuvat Euroopan lisäksi Karibialle, USA:han tai Kauko-Itään.

Sinulla on tekninen tausta niin koulutuksen kuin muutaman vuoden työkokemuksen kautta. Opit laitteemme ja toimintaympäristömme nopeasti ja olet kiinnostunut turvallisuusasioista. Työ vaatii pitkäjänteisyyttä ja halua perehtyä asioihin. Toimit vuorovaikutteisesti ja osaat tehdä lisäkysymyksiä saadaksesi tarpeeksi tietoa asiakkaalla olevan vian diagnosointiin. Pystyt toimimaan teknisessä työympäristössä englannin kielellä ja jatkossa sinulla on mahdollisuus tarvittaessa osallistua myös päivystykseen.

Meillä pääset toimimaan osana motivoitunutta ja erittäin osaavaa työyhteisöä, jossa tuki on aina tarvittaessa lähellä. Yrityksessämme on tarjolla aidosti hyvät henkilökuntaedut aina laajasta työterveydestä kattaviin liikunta- ja kulttuurietuihin. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, missä tuskin kohtaat kahta täysin samanlaista työpäivää. Pääset ratkomaan ongelmia lähellä asiakasta ja halutessasi näkemään maailmaa. Tarjoamme hienot puitteet oma-aloitteiselle toiminnalle, missä pääset aidosti vaikuttamaan ja kehittämään omaa työvastuualuettasi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Ota yhteyttä Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Aholaan, p. 0400 739 308 ja kysy lisää tehtävästä tai organisaatiosta. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa eezypersonnel.fi.

SKS Control Oy suunnittelee ja toteuttaa näyttämötekniikkaa ja näyttämötekniikan ohjausjärjestelmien kokonaisratkaisuja vaativiin asiakastarpeisiin. Meille tärkeitä arvoja toiminnassamme ovat luotettavuus, toimivuus, turvallisuus, asiakaslähtöisyys ja kestävyys.

Toimitamme ratkaisujamme aina suomalaisista teattereista Royal Caribbean -varustamon risteilijöille. Ammattitaitoisen osaamisemme huomaa parhaiten silloin, kun toteuttamamme ratkaisut jäävät yleisöltä huomaamatta. Teollisuuden puolella palvelemme mm. suomalaisia koneenrakentajia erilaisin liikkeenohjausratkaisuin.

Tutustu uratarinoihimme

 

  • Jaa tämä sivu