Monipuolinen koneasentajan työ

Jarkko Humalajoki on työskennellyt SKS:llä lähes 20 vuotta. ”Tulin ammattikoulusta ensin työharjoitteluun ja sitten kesätöihin. Tein hommia ketju-ja THK-lineaarijohteiden sekä alumiiniprofiilien katkaisu- ja asennuspalvelussa ja olin myös vaihdekokoonpanossa. SKS tuntui nuorena vastavalmistuneena opiskelijana mukavalta työpaikalta ja hainkin vakituiseen hommaan heti armeijan jälkeen.”

”Erityisesti arvostan lisäkoulutusmahdollisuuksia, joita SKS on minulle tarjonnut. Suoritin koneasentajan ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksella ja erilaisia täydentäviä kursseja mm. AEL:ssä.”

”Työn monipuolisuus on vaikuttanut tosi paljon siihen, että olen viihtynyt täällä. Nyt on esimerkiksi tullut SKS Controlin näyttämötekniikkaan liittyviä mekaanisia asennuksia. Pistenostimet, teatterien verhoratakokoonpanotyöt vastaavat koneasentajan ammattitutkinnon tehtäviä. Seuraavia uusia juttuja on alumiiniprofiilien asennustyöt asiakkaan omissa tiloissa. Tykkään näistä uusista haasteista ja työtehtävien vaihtelusta.”

Erityisesti arvostan lisäkoulutusmahdollisuuksia.
Jarkko Humalajoki, asennuksen varatiimiesihenkilö

”Tiimin varaesihenkilönä olen mukana perehdyttämässä uusia työntekijöitä. Se on erilaista tekemistä ja SKS:llä perehdyttäminen hoidetaan laadukkaasti ns. pitkän kaavan mukaan. Asennuksessa on paljon erilaisia yksityiskohtia, joita käydään useamman kerran läpi. Meillä ei ole ”tyhmiä kysymyksiä” ja kaikki auttavat mielellään. Myyjät käyvät usein asennuksessa ja mietimme yhdessä erilaisia asiakasratkaisuja.”

”Henkilökohtaisesti olen tyytyväinen siihen, miten välittävä työnantaja SKS on. Pienten lasten vanhempana tulee yllättäviä aikatauluhaasteita ja olen kokenut, että tarvittaessa työnantaja on joustanut ja asiat järjestyvät jouhevasti.”

Katso avoimet työpaikat

  • Jaa tämä sivu