oulun kaupunginteatterin suuren näyttämön modernisointi

Modernisoimme Oulun kaupunginteatterin Suuren Näyttämön näyttämötekniikan kesällä 2018. Modernisointiprojektissa Visual Stage -ohjausjärjestelmä päivitettiin ja ohjauskaapissa olevat komponentit vaihdettiin ja uudistettiin.

Vanha järjestelmä alkoi tulla tiensä päähän ja toimintavarmuuden, esitysten sujuvuuden ja työturvallisuuden takaamiseksi käytössä ollut järjestelmä päätettiin uusia. SKS valikoitui modernisointiprojektin toimittajaksi normaalin kilpailutuksen kautta.

- Yhteistyö on ollut oikein miellyttävää ja on ollut mukava asioida henkilöiden kanssa, jotka ovat projektiin kuuluneet. Aikataulut ja lupaukset ovat pitäneet. Sillä tavalla olen itse ollut hyvin luottavaisin mielin koko projektin ajan. Tarkat raportit on aina tulleet matkan varrella. Meillä käytettiin tähän useampi kuukausi, kesäaika, ja missään vaiheessa projektia ei tullut sellaista huolta itselleni, Oulun kaupunginteatterin toimitusjohtaja Tuija Hyppönen kertoo.

Visual Stage -ohjausjärjestelmä päivittäisessä käytössä

Visual Stage -ohjausjärjestelmä on ollut käytössä Oulun kaupunginteatterissa jo vuodesta 2004 lähtien. Visual Stage -ohjausjärjestelmää on myös kehitetty vuosien varrella yhteistyössä Oulun kaupunginteatterin kanssa. Ohjausjärjestelmää käytetään päivittäin muun muassa uusien esitysten pystyttämiseen, vanhojen purkamiseen ja huoltotöihin. Tanko- ja lattianostimilla nostellaan lavasteita.

- Se on kompakti, selkeä. Todella helppo. Jopa lapsi tai vanhus osaisi viikossa käyttää tätä, kommentoi näyttämötekniikan opearaattori Eemeli Koret Visual Stage -ohjausjärjestelmän käyttöä.

  • Jaa tämä sivu