case helsingin konservatorio:
suojaseinät auttavat turvaamaan musiikinopetusta

Musiikki luo yhteisöllisyyden tunnetta ja tuo ihmisiä yhteen. Musiikinopetuksessa tämä toteutuu konkreettisesti, kun opettajat, opiskelijat ja innokkaat musiikin harrastajat tapaavat oppitunneilla. Turvallisessa lähiopetuksessa huolehditaan turvaväleistä ja käsienpesusta sekä pyritään estämään pisaroiden tarpeeton leviäminen. Helsingin Konservatorio hyödyntää opettajien ja oppilaiden suojaamisessa SKS Mekaniikan liikuteltavia pisarasuojia, jotka on valmistettu Maytec-alumiiniprofiileista ja pleksistä.

suojaseinät konservatoriolle_luokka.jpg

Ruoholahdessa sijaitseva Helsingin Konservatorio tarjoaa korkeatasoista musiikinopetusta harrastajille sekä musiikkialan ammatillista koulutusta. Pyörillä varustellut suojaseinät ovat käytössä konservatorion luokkahuoneissa. Liikuteltavat suojaseinät löytyivät alun perin verkkohaun kautta.

- Suojaseinät ovat meillä käytössä lähiopetuksessa estämässä suurten pisaroiden aiheuttamaa altistumista, Harri Pellikka Helsingin Konservatoriolta kertoo.
- Tämän tuotteen etuja ovat siirrettävyys ja keveys. Myös mahdollisuus tilata seinät mittojen mukaan miellytti, minkä vuoksi päädyimme ne alunperin tilaamaan, Harri jatkaa.

Ensimmäistä tilausta seurasikin pian jatkotilaus.
- Ensimmäinen tilaus edellytti rekisteröitymistä ensin tiliasiakkaaksi. Toimitus sujui joutuisasti. Tuote oli kurantti ja vastasi odotuksiamme ja sen myötä päädyimme tilaamaan seiniä lisää, Harri kommentoi.

Suojaseiniä on nyt käytössä konservatoriolla yhteensä 16 kappaletta ja SKS:n asennustiimi on hoitanut seinien toimittamisen perille saakka.

Voisiko liikuteltavista suojaseinistä olla apua myös teille?

Ota yhteyttä

 

  • Jaa tämä sivu