sks groupin 24/7 varastopäivystys säästi pa-hun tuotannon pysäytykseltä

Joskus ongelmia ilmaantuu juuri silloin, kun niitä vähiten toivoisi – esimerkiksi viikonloppuna tai ilta-aikaan varsinaisen virka-ajan jälkeen. Jos kyseessä koneen rikkoutuminen tai riski rikkoutumiseen ja tuotannon seisahdukseen, on kriittisillä komponenteilla kiire. SKS Groupin 24/7 varastopäivystyspalvelun nopea toiminta säästi Pa-Hun tuotannon pysäytykseltä eräänä lokakuisena iltana.

”Pääsuodattimemme sähkömoottorin laakeri alkoi pitämään ääntä virka-ajan jälkeen ja riski tuotannon pysähtymiselle oli liian suuri, joten halusimme vaihtaa moottorin ennen aamuvuoron alkua ja tämä myös onnistui”, tehtaanjohtaja Marko Raikamo Pa-Hulta kertoo tilanteesta, jolloin hän käytti varastopäivystyspalvelua.

Markoa palveli päivystysvuorossa ollut Janne Lehto SKS Mekaniikan teknisestä myynnistä, joka tunnisti  kyseessä olleen vanhan moottorin ja haki uuden SKS Groupin varastolta Vantaalta. Moottori oli kahdessa tunnissa toimitettu asiakkaan luokse Veikkolaan.

  pa-hu.JPG

”Päivystyspalvelu sujui juuri niin kuin sen kuuluu. Ehdimme jo huolestua, joudummeko pysäyttämään tuotannon moottorin rikkoutuessa, mutta päivystäjänne Janne Lehto hoiti tehtävän rennolla ja asiantuntevalla otteella. Jäi heti tunne, että nyt on homma hallussa”, Marko kuvaa palvelukokemusta.

SKS Groupin Vantaan suurvaraston tuotevalikoima on saatavilla vuorokauden jokaisena tuntina. 24/7 varastopäivystyspalvelu hoitaa varastotuotteiden toimittamisen asiakkaalle normaalin työajan ulkopuolella hälytysluontoisesti erillisen palveluhinnaston mukaan.

”Ehdottomasti käytän palvelua myös jatkossa, jos ja kun sille tulee tarvetta.” Marko jatkaa.

Ota yhteyttä

  • Jaa tämä sivu