KEBA käsiohjainpaneelit raepuhallusrobotin ohjauksessa

Oululainen Blastman Robotics Oy on käyttänyt jo yli 10 vuotta KEBA käsiohjainpaneeleita raepuhallusrobottien ohjauksessa.
”Käyttöympäristö on kuluttava ja varsin pölyinen paikka. KEBAN käsiohjaimet ovat toimineet luotettavasti näissä haastavissa olosuhteissa”, toimitusjohtaja Mika Rintala toteaa.

Blastman Robotics Oy on maailman johtava raepuhallusrobotiikan toimittaja. Asiakkaita ovat esimerkiksi kiskokaluston ja teräsrakenteiden valmistajat, konepajat ja valimot ympäri maailmaa.
”KEBA käsiohjainpaneelien korkeatasoinen laatu sopii meidän yrityksemme arvoihin ja lisäksi arvostamme myös pitkäaikaista ja luotettavaa kumppanuutta", Mika Rintala jatkaa.

SKS Controlin myyntipäällikkö Petri Huuhko kiittelee Blastman Roboticsin toimintaa. ”Useiden tuotteiden pitkät toimitusajat ovat tätä päivää. Blastman Robotics on ennakoinut tämän ja olemme tehneet varastointisopimuksen tuotteiden saatavuuden takaamiseksi”, Petri kertoo.

KEBAn päätelaitteet ovat kannettavia ja niissä on luokitellut turvatoiminnot ja tehokkaat prosessorit. Laadukkaat näytöt ja kestävä kotelointi tekevät käyttökokemuksesta miellyttävän.
KEBAn päätelaitteet sopivat hyvin robottikäyttöihin ja vaativaan ohjaukseen. Laitteet ovat yhteensopivia kaikkien automaatiojärjestelmien kanssa. KEBAn tuotevalikoimista löytyy langattomat päätelaitteet ja SIL 3 luokitellut langattomat turvatoiminnot.

Kysy lisää myynnistämme

  • Jaa tämä sivu