Kasins luottaa ekd:n pkk-energiansiirtoketjuun ja sks mekaniikan palveluun

Kasins Oy on suomalainen kiventyöstökoneiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen yksilöllisesti räätälöityjä kiventyöstökoneita ja asiantuntevaa palvelua. SKS Mekaniikka on toiminut Kasinsin kumppanina ja komponenttitoimittajana jo noin 15 vuoden ajan.

Kasins käyttää koneissaan energiansiirtoketjuja erilaisten akseliliikkeiden energiansiirtoon. Vuonna 2020 Kasins siirtyi käyttämään EKD:n PKK-energiansiirtoketjua aiemman energiansiirtoketjun edustuksen vaihduttua.

”Olemme olleet tyytyväisiä uuteen ketjuun. PKK-energiansiirtoketju on tukeva ja helppo asentaa, kun ei tarvita erillisiä päätykiinnikkeitä. Ketjun vaihto sujui jouhevasti, koska SKS katsoi vastaavan ketjun edellisen tilalle”, Raine Virta Kasinsilta kommentoi. Raine vastaa koneiden ja laitteiden valmistuksesta ja komponenttitilauksista Kasinsilla.


”SKS myös varastoi tarvitsemiamme energiansiirtoketjuja, mikä toimii meille”, Raine jatkaa.

EKD:n muovinen PKK-energiansiirtoketju on kevyt ja kestävä ketju, jota on helppo lyhentää, pidentää ja laajentaa. EKD:n energiansiirtoketjuissa välipuolat liu’utetaan paikalleen painamisen sijaan, minkä ansiosta välipuolat eivät voi aueta itsestään. PKK-energiansiirtoketjut sopivat hyvin mm. työstö- ja tekstiilikoneisiin, materiaalien käsittelyyn sekä robottisovelluksiin.
 

Kysy lisää myynnistämme

  • Jaa tämä sivu