ENERGIAKUSTANNUKSET KURIIN

Leroy-Somerin energiatehokkailla sähkömoottoreilla säästät energian ja käyttökulujen lisäksi huoltokustannuksia. Modernien teknologioiden ansiosta moottoreiden hyötysuhde ylittää jopa parhaan mahdollisen hyötysuhdeluokituksen energiatehokkuudessa ja mahdollistaa hukkalämmön talteenoton ja hyötykäytön. Eurooppalainen valmistus ja lukuisat patentit takaavat teknisen etumatkan ja nopeat toimitukset.

Energiansäästölaskelman avulla voimme osoittaa, kuinka paljon energiaa säästyy, kun sovelluksen nykyinen moottori päivitetään Leroy-Somerin energiatehokkaaseen kestomagneettimoottoriin. Kysy lisää!

Pakollinen
Pakollinen

"Uusi Leroy-Somerin ja Control Techniquesin sähkökäyttö- ja moottoriyhdistelmä antaa meille täyden luottamuksen siihen, että voimme hallita energiakustannuksia ja varmistaa tuotannon toimivuuden 24/7"

David Churm, Huoltopäällikkö, Tech Folien

DYNEO PLSRPM IP 23_591x545.jpg

Paras hyötysuhde kestomagneettimoottoreilla

Leroy-Somerin Dyneo ® -kestomagneettimoottoriratkaisu on vastaus tiukentuvien IE- ja NEMA-säädösten aiheuttamiin haasteisiin. Kestomagneettimoottorin hyötysuhde ylittää parhaan mahdollisen IE4-luokituksen.

Valitse Dyneo®

2017-12 LC355e.jpg

Energiatehokkuutta nestejäähdytyksellä

LC-sarjan nestejäähdytteisissä moottoreissa hukkalämmön hyödyntäminen on helpompaa ja tilantarve pienempi kuin ilmajäähdytteisissä moottoreissa.
 

Lisää nestejäähdytyksen eduista

2017-12 ID300 b.jpg

Vähemmän kaapelointia, enemmän suorituskykyä

Uusi integroitu Commander ID300 -taajuusmuuttaja on hajautettu moottorinohjausjärjestelmä, jossa yhdistyy toimintavarmuus, suorituskyky ja paras IES2-energiatehokkuusluokka.

Integroidut taajuusmuuttajat

LSES 280_ilman IE2.jpg

Kevyet ja kestävät oikosulkumoottorit

IMfinity®-oikosulkumoottorisarjaan sisältyy moottoreita alumiini-, teräs- ja valurautarungolla. Alumiinirunko, valurautalaipat ja edistynyt roottorien laminointi mahdollistavat sen, että moottori on kestävä, kevyt ja rungoltaan lyhyt hyötysuhteen kasvaessa.

Tutustu Imfinity®-sarjaan

"Investoinnin takaisinmaksulaskenta osoitti, että olisi järkevämpää vaihtaa oikosulkumoottori-taajuusmuuttajayhdistelmä Leroy-Somerin Dyneo®-kestomagneettimoottoriin ja taajuusmuuttajaan, koska Dyneon hyötysuhde on paljon parempi"

Jérôme Hardy, GED ADREM