SKS Group

Yhteiset ratkaisut

Jätä huolehtiminen ratkaisumyynnin osaaville ammattilaisille!

SKSGroup tarjoaa vahvaan tekniseen osaamiseen perustuvia tuotteita, palveluja sekä näiden yhdistelmiä. Yli 100 kone- ja laitevalmistuksen erikoisasiantuntijaa ovat käytettävissäsi, kun kokonaisuuden hallinta ratkaisee. Laajoissa hankkeissa yritysten erikoisosaamiset yhdistyvät yhdeksi asiakasratkaisuksi.
Laaja kumppaniverkostomme sekä läheiset yhteydet toimittajiimme takaavat kilpailuetua laitteistosi toteutukseen.

Se on helppoa.
Voit hankkia tutulta yhteistyökumppanilta myös suurempia kokonaisuuksia. Yhdestä osoitteesta saat enemmän.

Se on hallittua.
Meillä on yli 30 vuoden kokemus projektibisneksestä  ja olemme toimittaneet yhteensä lähes 1000 projektia. Hoidamme projektit huolellisesti ja tarkasti maaliin saakka. Ota yhteyttä projektimyyntiimme ja tutustu tarkemmin projektointiprosessiimme.

Se säästää aikaa, kustannuksia ja hermojasi.
Hankkimalla komponenttien sijaan kokonaisuuksia, säästät aikaa sekä kustannuksia tuotteen valmistusprosessissa.

Easy as 1-2-3!


Tässä muutamia esimerkkejä ratkaisuistamme asiakkaille, kysy rohkeasti lisää asiantuntijoiltamme! 
Opetusympäristöt

SKS on toimittanut mekaanisen asennuksen opetusym-päristöjä Espoon Omnialle sekä Stadin ammattiopistolle. Vastaavia mekaanisia asennuksen opetusympäristön kokonaisuuksia ei Suomessa valmisteta. Projekteja on toimitettu avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää opetuslaitteistoistamme ->


Elämysten ympärillä

Lappeenrannan kaupunginteatterin näyttämötekniikan ratkaisuissa käytettiin laajasti SKS:n komponentteja. Raskaat teräsrakenteet, tankonostimet ja pistenostimet ovat SKS:llä valmistettuja tuotteita. Lista jatkuu myös työvai-heiden osalta. Suunnittelu, valmistus ja käyttöönotto sekä jatkossa myös huolto ovat SKS-konsernin käsialaa.
Lue lisää ratkaisuistamme teatterituotantoon ->


Outotec valitsi SKS:n ohjaustoimittajakseen hyvien kokemuksien perusteella


”Valupöydän ohjaus vaatii kokemusta liikkeenohjauksesta. SKS on tehnyt liikkeenohjauksia vuosikymmenten ajan ja siksi heihin on helppo luottaa. Valupöydän servomoottoreita ohjataan servovahvis-timilla ja liikettä ohjataan SKS:n ACN- liikkeenohjaimilla. Hankki-malla komponenttien sijaan kokonaistoimituksen vastuukysymykset on helpompi keskustella.” Risto Huttunen, osastopäällikkö, Outotec Oyj
Lue lisää ACN-liikkeenohjaimista ->


Rakennusnosturikuljettajien koulutussimulaattori ja simulaattorialusta


Mevea valitsi SKS:n simulaattorialustoiden automaation toimittajaksi. SKS toimittaa Mevean alustoihin sähköme-kaanisten toimilaitteiden lisäksi ohjauskeskuksen servo-vahvistimeen. Myös laitteiston sähkösuunnittelu tapahtuu SKS:n  toimesta.
”Emme halunneet perustaa yritykseemme sähkö/automaatio-osastoa vaan keskitymme simulaatio-ohjel-mistoihin. Suutari pysyköön lestissään.” Tero Eskola, Mevea Oy, toimitusjohtaja

Lue lisää esimerkeistä Yhteiset_Ratkaisut-esitteestämme