SKS Group


SKSGroup on viiden yhtiön kokonaisuus

SKS Control Oy, SKS Mechatronics Oy, SKS Mekaniikka Oy, SKS Sweden AB ja SKS Tehnika OÜ muodostavat viiden yrityksen SKSGroup -kokonaisuuden, joka on osa Axel Johnson International konsernia. SKSGroupin liikevaihto on yhteensä noin 40 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 135 henkilöä.

Toiminta-ajatus
SKSGroup tarjoaa vahvaan tekniseen osaamiseen perustuvia tuote- ja palveluratkaisuja kone- ja laitevalmistajille Suomessa ja valituilla markkina-alueilla.

Visio
Olemme asiakkaamme paras kumppani tuotekehityksen ja tuotannon suunnittelussa ja toteutuksessa.Lisäarvopalvelujen tuottajana ja komponenttien tarjoajana kilpailukykymme on tunnustettu.


Axel Johnson International on yksityinen, ruotsalainen perheyhtiö. Yhtiö on keskittynyt tekniseen osaamiseen perustuviin tuote- ja palveluratkaisuihin kone- ja laitevalmistajille. Toiminta jakaantuu neljään liiketoiminta-alueeseen: nesteenkäsittelyratkaisut, teolliset ratkaisut, nostoratkaisut ja kuljetusratkaisut. Konserniin kuuluu yli 90 yhtiötä, joissa työskentelee noin 3 000 työntekijää 30 maassa. Konsernin liikevaihto on noin 750 miljoonaa euroa vuodessa.

Linkki Axel Johnson International verkkosivuille.