SKS Group

Tuliaisia Hannoverin messuilta!

SKS Automaatio vieraili vuosittaiseen tapaan Hannoverin messuilla huhtikuussa 2017. Yleinen markkinatilanne on kevään mittaan kohentunut, mikä näkyi messujen vilkkaudessa ja kävijämäärän kasvussa. Positiivista pöhinää oli paljon! Messujen johtavina teemoina esiin nousivat robotiikka ja teollinen internet (IoT).
Lapp Group esitteli messuilla lukuisia tuoteuutuuksia ja ratkaisuja, jotka soveltuvat erinomaisesti mm. erilaisiin robotiikka- ja IoT-ratkaisuihin. Messutuliaisina tarjoilemme maistiaiset top5-tuoteuutuuksista.


SKINTOP® HYGIENIC SC - EMC luokan kaapeliläpivienti

Innovatiiviset SKINTOP® HYGIENIC -kaapeliläpiviennin huippuominaisuudet ovat materiaali, rakenne ja tarkka sopivuus. Haponkestävästä teräksestä valmistettu kaapeliläpivienti sopii erityisesti elintarvike- ja lääketeollisuuden käyttöön.


SKINTOP® kaapeliläpivientien tuoteryhmä on saanut uuden perheenjäsenen, SKINTOP® HYGIENIC SC:n.

SKINTOP® HYGIENIC SC on häiriösuojattu maadoittava  EMC-kaapeliläpivienti, joka on kehitetty erityisesti elintarviketeollisuuteen. Se on erittäin helposti puhdistettava ja tiukimpien hygienia-standardien mukainen. Kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaapelitiiviste käy kohteisiin, joissa vaaditaan erityistä hygieenisyyttä. Tutustu tarkemmin tuotteeseen SKINTOP® HYGIENIC SC »

SKINDICHT® MINI on nimensä mukaisesti pienten kaapeleiden ja johtimien läpivienti, josta on saatavana versiot NBR-tiivisteellä (+100 °C) ja FKM-tiivisteellä (jopa +200 °C lämpötiloihin).
Katso lisää valikoimasta täältä SKINTOP® METALLISET LÄPIVIENNIT »


ETHERLINE® Cat.7 FLEX ja ETHERLINE® TORSION Cat.7
- entistä taipuisammat Etherline-kaapelit


Laadukkaat ja kestävät ETHERLINE®-kaapelit ovat saaneet kaksi uutta, entistä taipuisampaa jäsentä.

ETHERLINE® Cat.7 FLEX on monisäikeinen ja taipuisa S/FTP-tietoverkkokaapeli, joka on UL-hyväksytty. Taipuisuuden ansiosta kaapeli sopii erinomaisesti ahtaisiin paikkoihin. Kaapelissa on halogeeniton ulkovaippa. Tuote soveltuu maks. 10Gbit/s-Ethernet-verkkoihin (esim. EtherCAT ja EtherNet/IP) ja on 4-parinen ja 7-lankainen. Tutustu tuotteeseen tarkemmin ETHERNET-VERKON KAAPELIT »

ETHERLINE® TORSION Cat.7 on halogeeniton ja UL-hyväksytty S/FTP-tietoverkkokaapeli, joka on ProfiNetin kanssa yhteensopiva. Kaapeli soveltuu robottisovelluksiin, kuten kokoonpanolinjoille, ja kestää kiertovääntöä. Tuote sopii maks. 10Gbit/s-Ethernet-verkkoihin (esim. PROFINET Type C, EtherCAT ja EtherNet/IP) ja on 4-parinen ja 7-lankainen. Tämän kaapelin taipuisuus on jopa viisi miljoonaa taivutussykliä! Tutustu tuotteeseen tarkemmin ETHERNET-VERKON KAAPELIT »


ÖLFLEX SERVO -tuoteperheen kokovalikoima on laajentunut ja palvelee entistä paremmin erilaisia käyttökohteita.ÖLFLEX® SERVO 719
on uusi, yhdistetty syöttö- ja ohjauskaapeli servomoottoreille. Kaapelilla on matala kapasitanssi ja UL-hyväksyntä. Aiempaa laajemman kokovalikoiman ansiosta kaapeli soveltuu monipuolisesti erilaisiin moottoreihin ja käyttökohteisiin. Muita ominaisuuksia ovat musta, UV- ja öljynkestävä ulkovaippa. ÖLFLEX® SERVO 719 CY -mallissa ulkovaippa on oranssi.

Katso lisää SERVOKAAPELIT »

Katso kaikki uutuustuotteet täältä tai